Nachrichten aus Aserbaidschan

De aanvaller die de politie neerstak werd geneutraliseerd

Bakoe / 13.02.22 Agile Ministerie van Binnenlandse Zaken op 12 februari Politie jouw regiment politie sergeant Eldaniz Mammadov, geboren 1990 en Taken van Joshgun Mammadli, geboren in 1992 toepassen geïdentificeerd door een eerste onderzoek op basis van ontvangen informatie dat hij snij- en prikverwondingen had hij is, Aydın Babayev, geboren in 1994, verliet het toneel nadat hij dezelfde dag rond 17.00 uur een kennis had geslagen. vraag ga naar het adres waar uw zoon woont politie Hij verzette zich tegen de politie die hem op het politiebureau wilde uitnodigen, verwondde beide politieagenten met het mes dat hij uit de keuken had gehaald en vluchtte weg.

Volgens een verklaring van de procureur-generaal volgens ditDe arrestatie en het onderzoek van Aydın Babayev bij de hoofdafdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken voor de bestrijding van de georganiseerde misdaad op 13 februari om 12.00 uur. en Als resultaat van de gezamenlijke huiszoeking, georganiseerd door de politie van het Sabail-district, werd de verblijfplaats van Aydın Babayev vastgesteld. en De politieagenten werden geneutraliseerd en gedood terwijl ze probeerden zich te verzetten met een gewapende granaat die ze illegaal vasthielden.

Bij het onderzoek dat door het parket ter plaatse werd uitgevoerd, werd het „LLama cal 32“-pistool dat aan laatstgenoemde toebehoorde, gevonden naast het lichaam van A. Babayev. en Een granaat met een F-1-lont werd gevonden in de rechterzak van de korte broek die hij droeg.
Het is ook vastgesteld door onderzoek hij is, Sabail District Police Department heeft aangekondigd dat Aydın Babayev wordt gezocht in verband met een strafzaak op grond van artikel 221.1 van het Wetboek van Strafrecht.

Het onderzoek van de op grond van verschillende artikelen van het Wetboek van Strafrecht ingestelde strafzaak is toevertrouwd aan de afdeling Opsporing van het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek loopt. — 06D-Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"