Nachrichten aus Aserbaidschan

Line of Defense zegt dat mensenrechtensituatie verslechtert

Baku/14.02.22 “Defence Line” op de persconferentie van de Mensenrechtenorganisatie op 14 februari 2022 januari De organisatie presenteerde haar rapport over de mensenrechtensituatie in Azerbeidzjan voor de maand.

Volgens Rufat Safarov, de uitvoerend directeur van de organisatie, verslag doen van druk op critici van de regering, arresteren fysiek geweld en marteling De feiten gingen door.

“Helaas wordt de situatie van de mensenrechten en vrijheden in Azerbeidzjan onder de huidige regering steeds ontoereikend. politiek“Economische en zelfs culturele vrijheden zijn door de autoriteiten al genegeerd”, zei Safarov. zei.

President van de Citizen and Development Party bij de briefing Ali Aliyev’s rechtbank Zijn toespraak in dit proces werd ook genoemd. Rufat Safarov, de algemeen directeur van de organisatie, zei dat de partijvoorzitter arresteren Hij zei dat hij met de dood werd bedreigd nadat hij was neergeschoten.

Hij is ook een voormalig ambassadeur bij een Line of Defense-briefing. Eldar Hasanov en politiek actief Fuad Ismayilov’s arrestatie, deportatie van activisten uit het buitenland en “tandsteen geval’ kwam ook ter sprake. -06B-Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"