Nachrichten aus Aserbaidschan

Meer dan 13.000 hectare ontgonnen land ontgonnen

Baku/14.02.22 vrij Als gevolg van de activiteiten van engineering- en fortificatie-eenheden in de getroffen gebieden is van 1 tot 14 februari meer dan 374 hectare land volledig ontdaan van mijnen en niet-geëxplodeerde munitie (UXO). De verklaring kwam van het ministerie van Defensie.

“Pas toen kwam het onder onze aandacht Vrij Tot op heden is meer dan 13.868 hectare land vrijgemaakt door technische eenheden en vestingwerken. In totaal werden 6.092 antipersoneelseenheden, 2.159 antitankeenheden en 9.012 PDS-eenheden gevonden en vernietigd.

Volgens de informatie, Vrij De ontsmetting van mijnen en niet-ontplofte munitie, evenals andere noodzakelijke technische maatregelen, gaat door in de getroffen gebieden. -05D-Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"