Nachrichten aus Aserbaidschan

Apple schort het gebruik van een camera op die onder het scherm van de iPhone is geïntegreerd

Google Nieuws

appel het uitstekende scherm van het bedrijf iPhone Er is nieuwe informatie gegeven over plannen om het model te presenteren en De gegeven informatie is helemaal geen goed nieuws. Soortgelijk. hij is, zeiden de insiders hij is, vertraagde de lancering van het iPhone-model met de camera aan de voorkant geïntegreerd aan de onderkant van het scherm. Apple bestaat al jaren hij is, Het werkt aan de technologie om de camera aan de voorkant onder het scherm te plaatsen. Insiders meldden echter: hij is, Vorige maand richtte het management van het bedrijf zich op gezichtsscantechnologie gezichts-IDHij besloot zich te wijden aan verbetering. Het rapport zei ook: hij is, voordat Touch-ID Het team dat zich bezighoudt met technologie voegde zich ook bij het Face ID-team.

Insiders zeiden: hij is, De camera aan de voorkant, die momenteel in het onderste deel van het scherm is geïntegreerd, voldoet niet aan de hoge eisen van het bedrijf. Zo veel volgens dit ook de camera aan de voorkant van dit jaar iPhone 14 In de smartphone-serie hoeft u niet te wachten. De iPhone met de camera aan de voorkant geïntegreerd aan de onderkant van het scherm zal naar verwachting pas in 2023 in de verkoop gaan. Moet worden opgegeven hij is, Apple verbetert echter voortdurend zijn Face ID-technologie. Zo introduceerde het bedrijf een tijdje geleden een nieuwe feature voor Face ID. en met deze functie kan de gebruiker het gezicht scannen, zelfs wanneer hij een beschermend masker gebruikt.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"