Nachrichten aus Aserbaidschan

‘We zijn voor niets of niemand bang’

Google Nieuws

Zelensky kondigde aan dat hij een speciale bijeenkomst zal houden binnen de OVSE, de buitengewone top van het Normandisch Kwartet.

President van Oekraïne Volodymyr Zelensky sprak de burgers van het land toe in de nacht van 22 februari. Voor dit Rusland president Vladimir Poetin de door separatisten gecontroleerde Volksrepubliek Donetsk (DPR) en Hij herkende de Volksrepubliek Loehansk (LPR) en stuurde troepen naar de regio.
zei Zelensky hij is, Rusland Acties van de Federatie en Ondanks de verduidelijkingen zullen de internationaal erkende grenzen van Oekraïne niet veranderen.
“We zijn kalm en zelfverzekerd. We zijn op alles voorbereid. Maar Donetsk en Erkenning van de bezette gebieden in de regio van Loehansk betekent de eenzijdige terugtrekking van Rusland uit de akkoorden van Minsk. dit is een vredesinspanning en slaat een klap voor het onderhandelingsformaat. vandaag en met de beslissingen van morgen Rusland Sinds 2014 legaliseert hij zijn troepen in de Donbas. “Een land dat al acht jaar oorlog steunt, kan geen vrede steunen”, zegt Zelensky.
Hij kondigde aan dat hij een speciale bijeenkomst zou houden binnen de OVSE, de buitengewone top van het Normandisch Kwartet.
“De waarheid is bij ons”
“We handhaven het beleid van diplomatieke oplossing, we bezwijken niet voor enige provocatie. Onze grenzen worden veilig bewaakt, onze partners steunen ons. Oekraïne heeft het recht om zijn grenzen te beschermen. We maken onderscheid tussen provocatie en aanval van vijandelijke troepen. De waarheid is met ons. we zijn in vrede.” en We zijn afhankelijk van diplomatie. We gaan er gewoon mee verder. We zijn op ons eigen land. We zijn voor niets of niemand bang’, zei Zelensky.
Volgens de minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne Dmitry Kuleba volgens ditHij riep op tot een spoedvergadering van de VN-Veiligheidsraad.
Russische president Vladimir Poetin Het parket van de procureur-generaal van Oekraïne opende een strafzaak nadat het had verklaard de onafhankelijkheid van de separatistische regio’s te erkennen. Dat maakte procureur-generaal Irina Venicetova op 21 februari bekend. Facebook informatie op de pagina.
Donetsk en een derde van Lugansk
Poetin “DPR” gericht aan het Russische volk op 21 februari en Hij verklaarde de onafhankelijkheid van de LXR te erkennen. Andrei Klimov van de Federatieraad zei dat de onafhankelijkheid van de door de separatisten gecontroleerde regio’s werd erkend.
In zijn toespraak sprak Poetin zijn beweringen uit over de geschiedenis van Oekraïne. NAVOveiligheidsovereenkomsten en beschuldigd van het niet nakomen van garanties.
DXR en Volgens LXR, Donetsk en Het beslaat een derde van de regio Loehansk. Analisten in Donetsk, Rusland en Ze waren bang dat Luhansk alle controle zou overnemen.
Europese Commissie en De leiding van de Raad van Europa is op de hoogte van wat er speelt op het gebied van internationaal recht. en Hij beschreef het als een schending van de territoriale integriteit van Oekraïne. de Verenigde Staten van Amerika en Prachtig Brittannië nieuwe sancties aangekondigd.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"