Nachrichten aus Aserbaidschan

Paardenhandelaren aangehouden in Ismaililli

District Ismayilli Politie Als gevolg van de operatie van de medewerkers van het filiaal is een persoon aangehouden die een illegale slachting in zijn woning heeft gepleegd.

Volgens de regionale groep Shaki van de persdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken volgens ditDe herkomst van de buurtbewoner, Rustem Hamzayev, tijdens het onderzoek van zijn adres en De hoofden van deze paarden werden gevonden, evenals het vlees van vier vaders zonder gezondheidscertificaten. De huisbaas zei in zijn verklaring dat hij van plan is het vlees van de botten te snijden en het in Bakoe te verkopen. Voedsel De medewerkers van de politie hebben relevante vleesmonsters genomen en voor analyse naar het laboratorium gestuurd.

Er is een onderzoek gaande.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"