Nachrichten aus Aserbaidschan

Doorschijnende glazen bollen gevonden op maanoppervlak

Chinese Yutu-2 in jouw naam Maan inrichting van de aarde nam foto’s van vreemde objecten op het oppervlak van de satelliet. We hebben het over doorschijnende glazen bollen. De glazen bollen in kwestie 186 kmheeft een diameter Fonds Karman Het werd ontdekt in een krater genaamd Volgens de onderzoekers zijn deze glazen bollen hoogstwaarschijnlijk een krachtige klap. en of als gevolg van thermische reacties die optreden als gevolg van eerdere vulkanische activiteit. Het is niet verwonderlijk dat het maaninstrument glasmateriaal tegenkwam. Soortgelijk. hij is, Het oppervlak van de maan was rijk aan glas. Deze glazen bollen bleken echter hun eigen maat te hebben. en Ze trekken de aandacht met hun semi-transparantie. In de regel zijn glazen bollen op het oppervlak van de maan meestal 1 mm maat hebben. De afmetingen van de bollen in de For Karman-krater 1,5-2,5 cm conan

nog de vorige eeuw”ApolloAls onderdeel van hun missie hebben de astronauten kleine glasmonsters van het maanoppervlak naar de aarde gebracht. Deze exemplaren waren echter zwart. Meest waarschijnlijk hij is, Glazen bollen op het maanoppervlak worden gevormd door thermische reacties als gevolg van sterke schokken. Als gevolg van harde klappen silicaten ze worden vloeibaar en heeft de vorm van een bol. Sferische vloeibare silicaten die als gevolg van de inslag in de lucht worden gegooid, koelen snel af en keren terug naar het oppervlak van de maan in de vorm van glas. Hetzelfde proces kan optreden als gevolg van een vulkaanuitbarsting. Maar het is lang geleden in de maand hij is, Er wordt geen vulkanische activiteit waargenomen. Volgens wetenschappers zijn deze sferen ongeveer 10Ze zijn 0.000 jaar geleden gemaakt.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"