Nachrichten aus Aserbaidschan

LAST MINUTE informatie van de generale staf van de strijdkrachten van Oekraïne

24 uurChef van de generale staf van de strijdkrachten van Oekraïnepresenteert LAST MINUTE informatie gepubliceerd door:

 • Overdag vielen de troepen van het offensief eerst Kiev . aan en Grote steden van Oekraïne, waaronder Charkov, Chernigov, Odessa, Cherson en Beleg van Marioepol en gepantserde voertuigen in bepaalde gebieden te veroveren en Ze hergroepeerden en verzamelden raketten en artillerie. Een aanzienlijk deel van het militaire materieel wordt vanuit Wit-Rusland naar Oekraïne verscheept en Het ging door het grondgebied van de bezette Autonome Republiek van de Krim.
 • Afzonderlijke eenheden van de gevechtseenheden met hoge capaciteit van de Wit-Russische strijdkrachten begonnen te bewegen naar de staatsgrens van Oekraïne in de richting van Volyn. Daarnaast tactische operaties van de strijdkrachten van de Russische Federatie van het grondgebied van Wit-Rusland naar het grondgebied van Oekraïne en Vliegtuigen voor speciale doeleinden worden nog steeds gebruikt voor gevechtsdoeleinden.
 • Rusland Vliegtuigen van de strijdkrachten van de Republiek Belarus weervoorspelling vanuit de ruimte Oekraïne objecten in de omgeving weervoorspelling herstelde intelligentie.
 • De vijand, die zijn aanvalspotentieel verliest, verliest zijn mankracht samen met zijn uitrusting. De oorlogswetten langs de hele aanvalslinie van de Russische agressor en Er zijn talrijke schendingen van het internationaal humanitair recht gemeld.
 • Rusland De meest voorkomende oorlogsmisdaden van de indringers: burgerbevolking sneeuwgebruik van wapens die leiden tot vernietiging van civiele infrastructuur, bombardementen op nederzettingen en hun raket en artillerievuur. Een van de staatssymbolen om de vijand te dekken en van de strijdkrachten, spindel Voogd en Oekraïne spindel Hij draagt ​​een politie-uniform.
 • Rusland op militair materieel Oekraïne vlaggen werden opgehangen. In vergelijkbare gevallen Kiev Peremoha, Nova Basan nederzettingen van de provincie en Waargenomen op de snelweg Krasnostav-Nizjny in de regio Chernigov.
 • tanks en Tijdens de inzet van een gepantserd personeelstransportkonvooi opende de aanvaller het vuur op de huizen van lokale bewoners van de regio Chernigov, van Talalaivka tot Nizhny Novgorod.
 • Op bevel van de commandanten trokken de tanks van de Russische bezettingsmacht door het dorp Borodyanka. en begonnen met het opzettelijk vernietigen van nederzettingen. Speciale groepen tanks schoten sporadisch op hoge gebouwen.
 • Er waren ook gevallen waarin de vijand een witte vlag aan zijn auto hing om te doen alsof hij zich overgaf. Toen ze echter de Oekraïense posities naderden, begonnen de indringers plotseling te vuren.
 • Beschikbare informatie volgens ditDe commandanten van de Russische tactische groepen kregen de opdracht om de mobiele torens te vernietigen terwijl ze oprukten naar Oekraïens grondgebied.
 • Dit alles laat het zien hij is, De Russische indringers zijn geschokt dat ze niet het brood en het zout hebben gekregen dat door de propagandisten was beloofd. Ze hebben zojuist de toorn van de burgerbevolking verdiend en Ze kregen een goede reactie van het Oekraïense leger.

“24 uur”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"