Nachrichten aus Aserbaidschan

Oekraïners slaan Russische aanvallen in de buurt van Kiev af

de nacht van 1 maart Kiev Maar de provincie zal moeilijk zijn Oekraïne leger en Regionale defensie-eenheden staan ​​klaar om steden te verdedigen tegen Russische invasies.

Kiev hoofd van de regionale militaire administratie Alexy Kuleba Facebook op pagina Vasilkov, Fastov en deelde de situatie in andere nederzettingen in de regio.

Kiev Provinciale bewoners zijn er klaar voor, er zal ‘s nachts een brand zijn’, zei hij.

Tot de avond van 28 februari vonden de volgende gebeurtenissen plaats:

  • brovaria weervoorspelling aanval (volgens voorlopige gegevens) volgens dit – 5 gewonden, één persoon helaas hij is, dood)
  • Vasilkova-raketaanval (verduidelijking van informatie over slachtoffers)
  • In Bila Tserkva troffen raketten de slaapzaal aan de Konovalets-straat (mensen liggen mogelijk onder het puin, zoek- en reddingswerkzaamheden zijn aan de gang, de staatsnooddienst is aan het werk, twee bewoners zijn al gered).
  • Bovendien werd de beweging van vijandelijk materieel waargenomen in het Buchansky-district – in het dorp Kopylov, de Makarov-gemeenschap.

Reddingsoperatie gaat door.

Maar in Fastov is er een gevecht bij de Kadlubits checkpoint. Waarschijnlijk hij is, Kuleba schrijft met de provocatiegroep.

Ik vraag het aan iedereen hij is, op de meest beschutte plaatsen – in schuilplaatsen“, – zei het hoofd van de regionale overheid.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"