Nachrichten aus Aserbaidschan

„We geven Rusland of Oekraïne niet op“

„24 uur“ informeert hij is, Turkije president Erdogan Na de bijeenkomst van de ministerraad RuslandOekraïne een verklaring afgelegd over de crisis. „We waarderen de strijd van Oekraïne. Natuurlijk hij is, nationaal We zullen onze belangen niet in gevaar brengen, regionaal en We zullen de mondiale saldi niet negeren. „We zeggen dat we Oekraïne of Rusland hiervoor niet zullen opgeven“, zei Erdogan.

Belangrijkste punten uit de verklaringen van Erdogan:

* 27 april en 15 juli poging tot staatsgreep nationaal Het verdrinken van de wil is een teken dat er in ons land een einde is gekomen aan een tijdperk. TAF is nu een staatsgreep, een junta en of met een verklaring, geen sterke houding, veel succes en terwijl we onze grenzen beschermen en Het staat op de agenda met zijn impact op grensoperaties.

* In de vorige eeuw van ons land nationaal van de strijd en De grootste successen sinds de Cypriotische vredesoperatie werden in deze periode bereikt. Syrië, Libië, Karabach en Onze steun aan Azerbeidzjan, dat vecht voor zijn bezette gebieden, is een overwinning die in gouden letters is geschreven in de geschiedenis van zowel ons land als de Turkse strijdkrachten.

* Leger naar staat en eenheid binnen de natie en In een tijd waarin Turkije geen solidariteit kon bieden politiekeconomisch en Het heeft zijn plaats in de wereld ingenomen als een opkomende macht in diplomatieke zin. hij is, Ze verloren zowel hun onafhankelijkheid als hun toekomst. dit is onze hoop hij is, staatsgreep en poging tot staatsgreep politiek en sociaal kolommen zijn hetzelfde lokaal, nationaal, civiel en tot een vooruitziende blik te komen.

RUSLAND-OEKRANE CRISIS

* Vrede en rust in de Turkse regio en Het is een welvarend land. We hebben bij elke gebeurtenis blijk gegeven van deze houding, van Irak tot Syrië, van de Kaukasus tot de Zwarte Zee, van de Middellandse Zee tot de Balkan. Wat we als vrienden zien in de crisis in het noorden van de Zwarte Zee Oekraïne en Dialoog tussen Rusland en het probleem tussen hen pad verzocht om een ​​akkoord.

* Getuigen van onze oprechtheid bij het bemiddelen in deze kwestie Oekraïne en Rusland zijn leiders. We zetten onze veelzijdige diplomatieke initiatieven voort. Op 24 februari ontploften de kanonnen. De opkomst van zo’n foto maakt ons echt van streek. In het bijzonder de houding van ons land over deze kwestie NAVO We blijven aankondigen op de Leaders‘ Summit.

* in Oekraïne 20We hebben onze 000 burgers gewaarschuwd door de contactnummers te bellen die in onze diplomatieke missies zijn geregistreerd. Op 22 februari hebben we onze burgers in Oost-Oekraïne opgeroepen om de regio te verlaten. Aan onze burgers die Oekraïne willen verlaten met THY en creëerde de nodige kansen voor burgers van andere landen.

* Vanaf de volgende dag van het conflict zijn we begonnen met het evacuatieproces met bussen. We zijn bezig om onze burgers uit verschillende steden met de trein eerst naar Roemenië en vervolgens naar ons land te brengen. Onze onder Turkse vlag varende schepen bevinden zich nog steeds in Oekraïense havens. en We houden de status van onze vrachtwagens nauwlettend in de gaten. 5 duizend burgers van ons land en gemigreerd naar andere landen. Evenementen en We gaan door met de ontruimingsprocedures in lijn met de eisen. We geven training aan onze burgers van verschillende steden tot Roemenië en vervolgens naar ons land, Oekraïne. 20 We zijn bezig met het verwerven van duizenden van onze burgers.

MONTRO-CONTRACT

* De groei van de crisis als gevolg van het gezag dat ons land heeft gekregen door de Conventie van Montreux sneeuwWe besloten om het te gebruiken om een ​​bril te kopen. Wij steunen de soevereiniteit van Oekraïne, politiek integriteit en Wij steunen respect voor territoriale integriteit. Wij vinden de Russische aanval onaanvaardbaar en Oekraïne administratie en We waarderen de strijd van de mensen.

„OEKRAÏNE EN WE VERWACHTEN NIET IN DE BUURT VAN RUSLAND“

* DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA en We merkten de terughoudendheid van Europa op. We hebben dit meegemaakt toen onze grenzen in gevaar waren. zeker hij is, Onze positie is belangrijk voor ons in dit proces. Turkije VN, NAVO en Instellingen waarvan de EU lid is en Vervulde zijn verplichtingen binnen de vakbonden en zal dat blijven doen. zeker hij is, We zullen onze nationale belangen niet in gevaar brengen. wij zijn regionaal en We zullen de mondiale saldi niet negeren. Daarom zeggen we dat we Oekraïne of Rusland niet zullen opgeven.

* We zijn politiek, we zijn economisch en We zullen onze militaire allianties niet opgeven. We stellen onze humanitaire gevoeligheid boven andere kwesties en We blijven alle vluchtelingen opnemen die naar onze regio komen. We onderhouden sterke relaties met alle onderdrukte regio’s. We geven geen enkele staat aan wie dan ook over.

„Kom uit deze crisis op basis van het gezag dat ons land heeft gekregen door de Conventie van Montreux. sneeuwWe besloten om het te gebruiken om glas te kopen.“

„24 uur“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"