Nachrichten aus Aserbaidschan

Het hoofd van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne heeft aangekondigd dat

24 uur“ informeert hij is, Oekraïne spindel Beveiliging en Voorzitter van de Raad van Defensie van het land Alexei Danilov sneeuwsi Rusland in verband met de gebeurtenissen die plaatsvonden op de 7e dag van de agressie verslag doen van een personage gedeeld:

Wij bieden dit bericht aan:

Held Oekraïne spindel De zevende dag van het verzet!

Hergroepeer de vijand die gisteren op alle fronten een sterke tegenaanval kreeg en extra middelen moesten mobiliseren. Tactisch ondernemen verschuift langzaam naar Oekraïne. Rusland grote steden als strategische doelen van indringers – Kiev, CharkovMarioepol volledig Oekraïne onder controle van het leger. Rusland Nikolajev en blok totaal en Ondanks het verzamelen van enorme middelen om deze steden te veroveren, blijven ze deze met succes verdedigen.
Ook in Donetsk kon de vijand niet oprukken.
Russische indringers Polissya en Hij bereidt zich voor om aan te vallen in de richting van Siversk. Moskou wanhoopt niet om Kiev te blokkeren. Maar dit zijn vergeefse pogingen.
Oekraïense inlichtingendienst en Dankzij het uitstekende werk van de speciale diensten onder leiding van de president van Oekraïne Volodymyr Zelensky Ali Algemeen Commando Stafplan van het terroristische landcommando en uitgebreide informatie over uw bedoelingen en Hij heeft een volledige fantasie. Onze westerse partners helpen ons actief met inlichtingen.
Het Kremlin vertelt ons dat de situatie gespannen is. sneeuween ongekende hoeveelheid militair materieel verzameld – duizenden tonnen gepantserd metaal dat we zullen vernietigen en verbranden.

Dus beste vrienden, we hebben nog veel werk te doen!
Lang leve Oekraïne. Dood aan de vijanden!Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"