Nachrichten aus Aserbaidschan

Tweede ronde van gesprekken tussen Rusland en Oekraïne verliep sneller dan de eerste / BIJGEWERKT /

Bakoe / 03.03.22 Rusland Vice-voorzitter van de Federatie, Rusland hoofd van de delegatie Vladimir Medinsky Oekraïne Hij noemt de afspraken die met de partij zijn gemaakt over de resultaten van de tweede onderhandelingsronde een belangrijke stap voorwaarts. Zo zijn de partijen afspraken gemaakt over humanitaire corridors voor de bevolking.

“Het belangrijkste probleem dat vandaag is opgelost, is de redding van burgers die vastzitten in het militaire conflictgebied. Dat is alles. volgens dit feesten – Rusland Vertegenwoordigers van het Ministerie van Defensie van de Federatie en het Ministerie van Defensie van Oekraïne zijn het eens geworden over het formaat van het regime van bescherming van humanitaire corridors voor burgers, de tijdelijke stopzetting van de vijandelijkheden in de sector humanitaire corridors tijdens de civiele exit. volgens mij hij is, Dit is een belangrijke stap voorwaarts’, zegt hij.

Medinsky merkte op: hij is, De partijen bij de onderhandelingen hebben drie problemen: militair en internationaal humanitair en de toekomst van conflicten politiek de oplossing besproken. “De taken zijn heel duidelijk, ze worden stuk voor stuk opgeschreven. sneeuwHet was mogelijk om tot een wederzijds begrip te komen”, zei hij.

“Rusland dringt er bij burgers in deze situatie op aan humanitaire corridors te gebruiken en al het mogelijke te doen om militaire operaties stop te zetten als de militaire operaties doorgaan”, zei Medinsky.

Oekraïne Mikhail Podolyak, adviseur van het hoofd van het presidentieel bureau, zei aan het einde van de gesprekken: hij is, Oekraïne De delegatie behaalde niet het verwachte resultaat en De dialoog wordt voortgezet in de derde gespreksronde.

“Pas toen kwam het onder onze aandacht hij is, We kregen niet de resultaten die we hadden verwacht. “Nu veel steden bedekt zijn, is er een dramatische situatie met voedsel, medicijnen en evacuatiemogelijkheden”, zei hij.

De derde ronde van de onderhandelingen tussen Rusland en Oekraïne zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Alleen de partijen waren het eens over het gezamenlijk beschikbaar stellen van humanitaire corridors voor de evacuatie van burgers en de mogelijkheid van een tijdelijk staakt-het-vuren in de geëvacueerde sectoren. medisch Accessoires en met betrekking tot de levering van voedselproducten sneeuwtot een wederzijds begrip gekomen.-0-

* * *

2022 03 maart (donderdag) 20: 12:50

De tweede onderhandelingsronde tussen Oekraïne en Rusland begon in Wit-Rusland.

Bakoe / 03.03.22 Wit-Rusland, op het grondgebied van Belovezhskaya Pusha en De tweede onderhandelingsronde tussen de Oekraïense delegaties is begonnen.

Adviseur van het hoofd van het presidentieel bureau van Oekraïne Mikhail Podolyak zei dat de volgende punten op de agenda staan:

* noodstaakt-het-vuren;

* tijdelijke verzoening te bewerkstelligen;

* Vernietigde burgerbevolking en of uit dorpen die constant onder vuur liggen en creëer humanitaire corridors voor evacuatie uit steden.-0–Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"