Nachrichten aus Aserbaidschan

Amerikaanse astronaut geeft Russische medaille terug aan Moskou

kende hem een ​​medaille toe in 2011 Minister In een post aan Dmitry Medvedev vroeg hij om de onderscheiding toe te kennen aan ‚een Russische moeder wiens zoon stierf in deze onrechtvaardige oorlog‘.

Amerikaanse astronaut Scott Kelly Diensten in de „ruimteverovering“ van Rusland volgens ditHij gaf de staatsmedaille terug.

De astronaut, die vier vluchten naar de ruimte heeft gemaakt, waaronder het Russische Sojoez-ruimtevaartuig, zei: hij is, Deze stap naar de interventie van Rusland in Oekraïne protest als worpen.

kende hem een ​​medaille toe in 2011 Minister Dmitri MedvedevIn een Twitter-bericht wilde hij de prijs uitreiken aan ‚een Russische moeder wiens zoon is omgekomen in deze onrechtvaardige oorlog‘.

„Ik zal de medaille naar de Russische ambassade in Washington sturen“, zei hij.

Kelly was de eerste Amerikaan die in 2015-2016 340 dagen in een baan om de aarde met Russische astronauten op het internationale ruimtestation ISS doorbracht. Oekraïne strijd sociaal discussieert actief in netwerken, maar soms ook in het Russisch.

Een paar dagen geleden was Kelly president van Roscosmos. Dmitri Roqozin„De Russische ruimteraket zou er beter uit hebben gezien zonder een paar andere vlaggen“, zei hij op zijn post.

„Dimon, zonder deze vlaggen en Je ruimteprogramma zal niet verloren gaan zonder de valuta die ze verdienen. Zoek misschien een baan bij McDonald’s „Als McDonald’s nog steeds in Rusland blijft“

Rogozin reageerde mondeling op deze opmerking.

McDonald’s maakte op 8 maart bekend al zijn restaurants in Rusland te sluiten.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"