Nachrichten aus Aserbaidschan

Officieren moeten op de zoon van Berdimuhammedov stemmen

Lokale autoriteiten onlangs en ambtenaren gaan van deur tot deur om kiezers aan te sporen naar de stembus te gaan

Werknemers in de publieke sector in de zuidoostelijke provincie Turkmenistan en hun families werden geïnstrueerd hij is, Minister deelnemen aan de voorverkiezingen Minister Gurbangulu BerdimuhamedovLaat ze op je zoon stemmen.

De informatie is aan RFE/RL verstrekt door inwoners van de provincie Mari. Dit is een verder bewijs van de pogingen van de autoriteiten van het land om de verkiezingen van 12 maart te manipuleren.

niet naar de stembus gaan volgens dit geschreven verklaring

Prematuur in Turkmenistan Minister Het doel van de verkiezing was de zoon van Berdihammedov sardarals verzonden beschouwd.

“Alle werknemers in de publieke sector zijn geïnstrueerd” hij is, maart 10Laat ze stemmen op -11. Degenen die niet vroeg naar de stembus gaan, moeten hun reden schriftelijk uitleggen.” – een inwoner van Mary, March 10aldus RFE/RL.

Uit angst voor vervolging spraken bewoners anoniem tegen de radio. Volgens een andere inwoner van Mary volgens ditlokale functionarissen droegen hen op ‘te stemmen op Sardar, de zoon van onze president’.

Het personeel van de verkiezingscommissie kreeg de opdracht om kiezers te helpen de naam van Berdymukhamedov op de lijst te vinden. De namen van 9 kandidaten verschijnen op de stembiljetten.

Het plan van Berdimuhamedov

Tot dusver zijn er in Turkmenistan geen verkiezingen gehouden door westerse waarnemers. Vrij en het was niet eerlijk.

Gurbanguly Berdimuhamedov kwam aan de macht 20Het kwam in 06, na de dood van oud-president Saparmurat Niyazov.

Waarnemers zeggen dat hij in eerste instantie een zachter beleid zal voeren dan Niyazov, door te investeren in een olierijk land. en Ze hoopten de buitenlandse handel te openen. Berdimuhammedov voerde echter zijn autocratische heerschappij uit.

Berdimuhammedov, 65, trad in februari af en zei dat hij de macht wilde overdragen aan “jonge leiders”. een dag later parlement stel de datum van de vervroegde verkiezingen vast.

Sardar Berdimuhamedov, 40, zal naar verwachting de verkiezingen gemakkelijk winnen. Ook andere kandidaten zouden aan de marathon hebben deelgenomen om een ​​realistisch beeld te geven van de stemming.

Van deur tot deur gaan…

Lokale autoriteiten onlangs en Werknemers in de publieke sector gaan van deur tot deur om kiezers aan te sporen naar de stembus te gaan.

Een inwoner van Ashgabat vertelde de radio: hij is, “Degenen die de pamfletten verspreiden, instrueren de kiezers om op Sardar Berdimuhamedov te stemmen.”

Sardar bezocht onlangs de provincies in het kader van zijn verkiezingscampagne.

RFE/RL-verslaggevers meldden dat wegen zijn gerepareerd en dat er nieuwe bomen langs de bermen zijn geplant.

Als Sardar zijn vader vervangt, is de reus natuurlijk gas- Ondanks zijn hulpbronnen is het de meest geïsoleerde in Centraal-Azië. en een van de armste landen zal leiden.

Nieuws



Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"