Nachrichten aus Aserbaidschan

Nieuwe Huawei P50E-smartphone en draadloze FreeBuds 4E-hoofdtelefoon geïntroduceerd

Huawei bedrijf P50 heeft zijn smartphone line-up uitgebreid met een nieuw model. Soortgelijk. hij is, bedrijf P50E een smartphonemodel geïntroduceerd. Ondertussen is de nieuwe smartphone gewoon P50 Het is een enigszins vereenvoudigde versie van het model. het op zichzelf Qualcomm processor, snellaadtechnologie, geavanceerde camera’s en verbindt het lichaam beschermd tegen water. De Huawei P50E lijkt qua uiterlijk op de reguliere P50. In feite zijn smartphones hetzelfde in termen van andere technische kenmerken, afgezien van de processor. Dus het P50E-model 90HzEr is een beeldupdate. 2700×1224 pixelkwaliteit 6,5 inch OLED Voorzien van scherm. In het midden bovenaan het scherm is er een kleine cirkelvormige projectie voor de camera aan de voorkant.

Vingerafdrukscantechnologie is ook direct in het scherm geïntegreerd. Het lichaam van de smartphone IP68 beschermd tegen water volgens de norm. Wat betreft de belangrijkste technische parameters, het P50E-model: Leeuwebek 778G (4G) processor, 8 GB RAM, 128/256 GB interne geheugencapaciteit, 50 MP + 13 MP + 12 MP drievoudige achteruitrijcamera, 13 MP camera aan de voorzijde en Hij is uitgerust met een 4100 mAh batterij met 66 watt snellaadtechnologie. De smartphone is ook ontworpen voor contactloos betalen NFC Er is ook een chip. Huawei P50E HarmonyOS 2.0 werkt door. De smartphone gaat eind deze maand in de verkoop. Het model met 128 GB geheugen kost $ 645 en het model met 256 GB geheugen kost $ 710.

Naast de P50E-smartphone, Huawei FreeBuds 4E Het introduceerde ook nieuwe draadloze oordopjes genaamd De nieuwe koptelefoon heeft een klassiek design en hebben actieve verdrinking van omgevingsgeluid en Het heeft een lage signaalvertraging. koptelefoon 14,3 mmuitgerust met chauffeurs. Op hun beurt bieden ze een hoge geluidskwaliteit. HarmonyOS Hierdoor kan een koptelefoon tegelijkertijd op twee signaalbronnen worden aangesloten. Volgens het bedrijf is het geïntegreerd in de koptelefoon. Bluetooth 5.2 technologie som 90 milliseconden Biedt signaalvertraging.

Het besturingssysteem wordt uitgevoerd via aanraakpanelen op de body van de headset. elke oortelefoon 30mAh een batterij met hoge capaciteit, oplaadetui voor hoofdtelefoons 410mAh Uitgerust met een krachtige batterij. De headset kan 2,5 uur werken met onderdrukking van omgevingsgeluiden ingeschakeld en 4 uur met uitgeschakelde functie. Bij gebruik van de oplaadcassette kan de oortelefoon echter 14 uur werken als de functie is ingeschakeld en 22 uur als de functie is uitgeschakeld. Het moet ook worden opgemerkt hij is, hoofdtelefoon hoesjes IP67 beschermd tegen water volgens de norm. Huawei FreeBuds 4E kost $ 110 in China. Het is niet bekend of het op de wereldmarkt zal worden verkocht.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"