Nachrichten aus Aserbaidschan

Samsung patenteert een smartphone met een scherm dat het hele lichaam bedekt (VIDEO)

Samsung Het bedrijf patenteerde een smartphone die het scherm volledig bedekt. Op basis van de officiële documenten over de smartphone waarop het bedrijf patent heeft aangevraagd, is de conceptvideo van het apparaat al voorbereid. conceptueel video- liet zien hoe de definitieve versie van zo’n smartphone eruit zou kunnen zien. van de Verenigde Staten UPSTO ontwerp van het gepatenteerde conceptuele apparaat in de afdeling en de bedieningselementen onthullen. Opgemerkt in het rapport hij is, Het scherm van zo’n smartphone ondersteunt stylusbesturing. Het scherm van de smartphone heeft echter voor- en achterpanelen en inclusief de volledige coating van de buitenkant.

In dit geval zijn de buitenste delen van de smartphone aanraakknoppen die zijn ontworpen om het volume aan te passen. en Wordt gebruikt om toepassingspictogrammen weer te geven. Met deze methode kan de gebruiker snel overschakelen naar applicaties. LetsGoDigital De ontwerpers van de site vertrouwen ook op patentdocumenten voor de smartphone in kwestie. 3D-rendering Ze maakten ook de foto’s. Zoals verwacht kan het toestel ook een aparte plek hebben om de pen op te bergen. Bovendien is het te zien in renderfoto’s hij is, Boven het smartphonescherm zit een driedubbele frontcamera.

De aan/uit knop zit aan de bovenzijde van de smartphone, USB Type-C De ingang is aan de onderkant. geschatte hij is, Hoe gaat het met je vandaag en of een simpele vingerbeweging is voldoende om informatie over te brengen van het display op het voorpaneel naar het display op het achterpaneel, samen met andere inhoud. bijv GalerijAlle vermelde foto’s staan ​​op het achterpaneel, terwijl de specifieke foto die door de gebruiker is geselecteerd op het voorpaneel staat. Het is op dit moment niet bekend of Samsung een commerciële versie van het toestel gaat ontwikkelen. De smartphone in kwestie is nog steeds hij is, beschikbaar in octrooidocumenten.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"