Nachrichten aus Aserbaidschan

Wanneer wordt de iPhone met de frontcamera onderaan het scherm geïntroduceerd?

door insiders appel Het bedrijf heeft een camera aan de voorkant die onderaan het scherm zal worden geplaatst. iPhone De werken zijn al gestart. Ook maakten insiders bekend wanneer zo’n iPhone-model geïntroduceerd gaat worden. Dus volgens de gegeven informatie appel in 2023 iPhone 15 Pro modellen zullen een nieuw type display realiseren. Opgemerkt in het rapport hij is, gezichts-ID Het bedrijf dat de camera aan de voorkant bij het systeem onderaan het scherm plaatst Samsungzal het scherm gebruiken dat wordt geproduceerd door Samsung introduceerde ook eerst een nieuw type display Galaxy Z Foldbinnen zal doen.

Opgemerkt in het rapport hij is, Samsung-scherm bedrijf OTI Lumionics Werkt samen met een bedrijf genaamd het bedrijf in kwestie kathode beeldvorming (CPM) creëerde een nieuw type organisch materiaal voor Nieuwe soorten organische materialen gemaakt in kathodelagen en OLED stelt u in staat om microscopisch transparante vensters op schermpixels te openen. Volgens insiders dankzij deze technologie appel Het integreert het Face ID-systeem onder het iPhone-scherm en In dit geval zal er geen verlies zijn in de kwaliteit van het systeem.

wordt dit jaar gepresenteerd iPhone 14 Pro modellen zullen fungeren als een soort overgangsmodel. Het is genoemd in eerdere rapporten hij is, De iPhone 14 Pro-modellen van dit jaar zullen niet de traditionele brede uitstulping op de schermen hebben. In plaats daarvan worden er 2 kleine projecties op de schermen geplaatst. De ene zal rond zijn en de andere een beetje lang. Naam iPhone 14 met iPhone 14 Maximaal De verwachting is dat de traditionele projectie op de schermen van de modellen zal worden voortgezet.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"