Nachrichten aus Aserbaidschan

Het dorp Farrukh in het district Khojaly kwam volledig onder de controle van Azerbeidzjan.

Minister Het Azerbeidzjaanse leger, geleid door Ilham Aliyev, neemt momenteel positie in en versterkt zijn positie. Zo kwam het dorp Farrukh, een van onze historische landen, onder de controle van Azerbeidzjan.

Hij verwoordde deze standpunten in het rapport. spindel ontmoeting plaatsvervangendNieuwe Azerbeidzjaanse Partij (DOE HET) Bestuurslid Javid Osmanov zei.

“Overwinning in de 44 dagen oorlog” Ali Opperbevelhebber, Minister Ons dappere leger onder leiding van de heer Ilham Aliyev behaalde 30 jaar lang een historische overwinning en veroverde onze landen. Vrij gemaakt en onze territoriale integriteit was gewaarborgd. Tegelijkertijd knielde Armenië, smeekte en ondertekende een capitulatieakte. en Soortgelijk, 10 20 november20verdrievoudigen RuslandPresidenten van Azerbeidzjan en Een door de premier van Armenië ondertekende verklaring werd ondertekend. Volgens de verklaring, in een deel van onze landen, in onze historische landen Rusland vredesmacht ingezet plaatsvervangend herinnerd.

Volgens dat volgens ditHet feit dat het dorp Farrukh in het Khojaly-district onder de controle van Azerbeidzjan kwam, is een andere historische overwinning:

“Deze landen zijn de oude landen van Azerbeidzjan. en Van nu af aan zullen al deze landen onder controle zijn van Azerbeidzjan. Ik wil vooral benadrukken hij is, De woorden van de president van Azerbeidzjan “Wat, wanneer, hoe te doen” hebben hun plaats nu bevestigd. Succesvolle diplomatieke-politiek Trouwens, het dorp Farrukh is al onder de volledige controle van Azerbeidzjan gekomen.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"