Nachrichten aus Aserbaidschan

Nieuwe informatie over iPhone-huurservice van Apple voor een maandelijks abonnement

Informatie kwam een ​​paar dagen geleden naar buiten hij is, appel maandelijks abonnement van het bedrijf op hun apparaten sneeuwWerken aan een verhuurservice. Volgens analisten wil het bedrijf zijn activiteiten op het gebied van het leveren van smartphones voor de detailhandel vervangen door het genereren van inkomsten met zijn bestaande gebruikersbestand. nu online appel De eerste informatie over de nieuwe abonnementsdienst van het bedrijf is naar voren gekomen. Nieuwe informatie over het plan van dit bedrijf Morgan Stanley toonaangevende analist van het bedrijf Katy Huberty uitgegeven door. Volgens hem, maandelijks abonnement sneeuwin zijn glorie appel Het plan om apparaten te gebruiken, zal gebruikers verplaatsen van eenmalige aankopen naar terugkerende aankopen.

geschatte hij is, De gemiddelde Apple-gebruiker is een van de apparaten van het bedrijf. en software gebruiken volgens dit tegen de huidige gemiddelde prijs 1 dollar bereid meer te betalen. Volgens de ontvangen informatie kan het bedrijf gebruikers in dit verband verschillende abonnementsopties aanbieden. Met een budgetabonnement kunt u bijvoorbeeld elke 24 maanden een nieuw Apple-product gebruiken. Dankzij het duurdere abonnementssysteem krijgen gebruikers nieuwe apparaten en andere voordelen kunnen in een sneller tijdsbestek worden bereikt. En dankzij dit is Apple een van zijn producten en gedetailleerde statistieken over het gebruik van diensten kunnen verkrijgen.

Katy Huberty denkt hij is, Maandelijks abonnement verkort de updatetijd van het apparaat en zal de ontwikkeling van nieuwe diensten stimuleren. Als retailers en agenten worden afgewezen, stappen meer gebruikers over op deze nieuwe regeling. Verwachtingen van dergelijke maandelijkse abonnementen van gebruikers uw Apple IDverbonden zijn en van hun saldo naar dat abonnement elke maand volgens dit bepaalde fondsen worden gekort. Analisten denken: hij is, Apple zal de omzet verhogen dankzij dit abonnement en Het vereenvoudigt het proces van het uitgeven van grote sommen geld voor gebruikers om nieuwe apparaten te kopen. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers hun iPhone-modellen elk jaar vervangen door nieuwe.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"