Nachrichten aus Aserbaidschan

Het nieuwe ruimtevaartuig van de European Space Agency zal 3 manen van Jupiter onderzoeken

1 jaar later allemaal Europa Ruimtevaartorganisatie (EDA) Jupiter ICy-satellieten Explorer (SAP) zal praten over het ruimtevaartuig. Als onderdeel van een unieke missie waarbij het ruimtevaartuig betrokken zal zijn, hebben wetenschappers Jupiter Zal in staat zijn om de 3 satellieten van de planeet in detail te onderzoeken. Toespraak, Europa, Calisto en gecanimd van de satellieten. Maar daar gaat het interessante van de missie over. hij is, Het JUICE-ruimtevaartuig zal in een baan om Ganymedes draaien en Zal eens nader kijken. Nieuw ruimtevaartuig volgens ECA-plannen Ariane 5 volgend jaar met een raket april zal de ruimte in worden gestuurd, zal Jupiter bereiken in 2031 en Als gevolg hiervan zal het het eerste ruimtevaartuig zijn dat Europa’s Jupiter-systeem bereikt. Het JUICE-ruimtevaartuig gaat dan op een 3,5-jarige missie om de drie manen van Jupiter te verkennen.

Het toestel zal Callisto en Europa alleen inspecteren tijdens een zijvlucht vanaf hen. In september 2032 zal het ruimtevaartuig in een baan om de Ganimed-satelliet komen. en Zal er uitgebreid onderzoek naar doen. Ganimed zal het middelpunt van de aandacht zijn in de zoektocht. geschatte hij is, de ijskap van deze satelliet 10Er is een vloeibare oceaan op een diepte van 0 km. Het JUICE-ruimtevaartuig zou op zijn beurt de ondergrondse oceaan op alle drie de satellieten moeten detecteren. Aangezien het ruimtevaartuig echter in de baan van Ganimed zal komen, wordt van hem verwacht dat hij deze satelliet in meer detail zal onderzoeken. De magnetische velden van Ganymedes geven aan dat het een ijzeren kern heeft. De kern is omgeven door metalen onderdelen. Deze metalen componenten in de kern van de aarde creëren magnetische velden.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"