Nachrichten aus Aserbaidschan

Mogelijk nieuw hoofd van de Centrale Bank

Vandaag spindel Elman Rustamov Centrum in het Parlement BankVan de Raad van Bestuur Vrij was, vraag Kazimov werd tot nieuw lid gekozen.

Lid van Elman Rustamov Vrij De presentatie werd gedaan door de president van het land. en spindel Het Parlement heeft een „positief“ standpunt ingenomen.

38 jaar oud vraag Kazimov Centrum BankTotdat hij wordt gekozen als lid van de raad van bestuur van Pashabank toepassenregisseur en Hij was voorzitter van de raad van bestuur.

Centraal BankHij zal naar verwachting Elman Rustamov als voorzitter vervangen.

vraag Kazimov is sinds 2015 de CEO van Pashabank. en Hij is de voorzitter van de raad van bestuur.

HIJ, 2000-20Hij studeerde in 2004 af aan de Technische Universiteit van Azerbeidzjan met de graad „Automatisering“. en Faculteit Computertechniek Ali hij las.

Taleh Kazimov heeft een master in bedrijfskunde van de Azerbaijan State Oil Academy en een master in bedrijfskunde van de Georgia State University.

Elman Rustamov als lid van de raad van bestuur van de Centrale Bank Vrij Naast presentaties over de benoeming van Taleh Kazimov als lid van de raad van bestuur van de Centrale Bank, Minister Geplaatst door Ilham Aliyev.

spindel De parlementaire commissie keurde beide voorstellen goed.

Elman Rustamov, 69, 27 jaar oud hij is, Gouverneur van de centrale bank en Hij was lid van de raad van bestuur.

In de laatste jaren van zijn presidentschap verloor de manat in 2015 tweemaal de waarde van de dollar. sneeuwviel scherp.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"