Nachrichten aus Aserbaidschan

Beslissingen over 16 mensen in Tataarse zaak vernietigd

Beslissingen in de strafzaak tegen 16 personen met betrekking tot de „Tartar-zaak“ werden nietig verklaard.

Dat meldt het Openbaar Ministerie.

gemeld hij is, Ze werden eerder berecht op beschuldiging van verraad, maar later werd dit niet bevestigd en leidde dit tot misdaden tegen de militaire dienst. volgens dit Beroep tegen 16 veroordeelden werd aanvaard, de relevante beslissingen werden vernietigd en de rechtbanken van eerste aanleg besloten de zaken terug te sturen naar de onderzoeksofficier van justitie voor verder onderzoek. Alle strafrechtelijke vervolgingszaken van deze personen zijn veelomvattend. en objectief onderzoek en de definitieve beslissing zal opnieuw worden genomen.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"