Nachrichten aus Aserbaidschan

Apps die lange tijd niet zijn geüpdatet, worden uit de App Store verwijderd.

Lang geleden Google had officieel verklaard hij is, apps die lange tijd niet zijn bijgewerkt Google spelletjes winkelworden verborgen voor nieuwe gebruikers. Het is nu bekend hij is, Appel Het bedrijf bezit ook app Winkel besloten om het platform te ontdoen van oude apps. Zo verwijdert het bedrijf applicaties die lange tijd niet zijn bijgewerkt uit de App Store. Er is een melding naar de ontwikkelaars gestuurd over dit probleem. Het stond in de melding hij is, Ontwikkelaars hebben al 30 dagen de tijd om verouderde apps bij te werken.

Aangegeven in de verzonden melding hij is, Hoe gaat het vandaag? en of deze app moet binnen 30 dagen worden bijgewerkt zodat nieuwe gebruikers hem kunnen downloaden. Anders wordt de app uit de App Store verwijderd. De verklaring zei ook: hij is, Als onderdeel van dit proces worden apps alleen uit de App Store verwijderd. Dit is al geïnstalleerd op gebruikersapparaten en Het nieuwe besluit is niet van toepassing op dergelijke geïnstalleerde apps. Opgemerkt in het rapport hij is, Appel De aankondiging van het bedrijf kwam van ontwikkelaars die hun apps al jaren niet hebben bijgewerkt.

Deze apps zijn echter nog wel actief in de App Store. Appel gespecificeerd op de ondersteuningspagina van de website. hij is, Het bedrijf controleert de aanvragen voortdurend. Of apps correct werken als onderdeel van het testproces en Er wordt bepaald of ze voldoen aan de eisen van het App Store-platform. Als er problematische apps worden gedetecteerd, wordt de app uit de App Store verwijderd. Moet worden opgegeven hij is, Het bedrijf had het over het verwijderen van apps die lange tijd niet zijn geüpdatet uit de App Store in 2016.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"