Nachrichten aus Aserbaidschan

Voorpaneelontwerpen van alle iPhone 14-modellen bevestigd in een nieuw datalek

Chinese Weibo sociaal allemaal in het netwerk iPhone 14 Er is een foto opgedoken waarop het beschermglas van de modellen te zien is. De foto bevestigt het ontwerp van de frontpanelen van de iPhone 14, die dit jaar geïntroduceerd wordt. en In aanvulling iPhone 14 Pro onthulde de onderscheidende kenmerken van de modellen. Op de foto zijn de verschillen te zien tussen de reguliere iPhone 14 modellen en de iPhone 14 Pro modellen. Volgens eerdere berichten zal er geen traditionele projectie zijn op de schermen van de iPhone 14 Pro. In plaats daarvan komen er twee kleine bultjes op de schermen van deze smartphones. De resulterende foto bevestigt dit.

Ook te zien op de foto hij is, In tegenstelling tot normale iPhone 14-modellen hebben iPhone 14 Pro-modellen dunnere schermranden. Volgens de gegevens, vanwege de lage verkoop Appel bedrijf dit jaar iphone mini zal het model verlaten en hij is iPhone Max zal vervangen door. Dus de iPhone 14 en iPhone 14 Pro-modellen 6,1 inchiPhone 14 Max en iPhone 14 Pro Max-modellen 6,7 inch zal worden uitgerust met een scherm. Ook iPhone 14 Pro-modellen 48MPhoofdcamera en Naar verwachting zal hij worden uitgerust met een verbeterde camera aan de voorkant met autofocusondersteuning. De iPhone 14-serie wordt naar verwachting in september van dit jaar gelanceerd.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"