Nachrichten aus Aserbaidschan

Volgens Lavrov verontschuldigde Poetin zich tegenover Israël

Premier Naftali Bennett Minister Hij accepteerde de verontschuldiging van Poetin

Israëlische premier Naftali Bennett en Rusland president Vladimir Poetin Er was een telefoontje tussen

TASS-rapporten hij is, De verklaring kwam van het kantoor van de Israëlische premier.

Tijdens het telefoongesprek hadden de partijen op 1 mei een ontmoeting met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov om de Italiaanse Rete-4 te bespreken. tv kanaalbesprak zijn uitspraken in de lucht.

„Volgens premier Lavrov volgens dit Minister Hij accepteerde de verontschuldiging van Poetin en Hij zei dat hij zijn standpunt tegenover het Joodse volk en de herinnering aan de Holocaust had verduidelijkt. volgens dit dank je“, zei hij.

Onthouden hij is, In een interview met Italiaanse media vergeleek Lavrov Zelensky met Adolf Hitler. „Zelensky’s jodendom ontkent de nazi-elementen in zijn land niet. hij is, Adolf Hitler had ook Joods bloed. Zelenski „Vrede tussen staten kan worden bevorderd als de dader ophoudt het bevel over de nazi-troepen te voeren.“

Nieuws

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script‘, ‚facebook-jssdk‘));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"