Nachrichten aus Aserbaidschan

Oekraïne snijdt een derde van Russisch gas naar Europa af

Oekraïne kant doe het in de regio Lugansk gas- rechtvaardigde de overdracht van een van de compressorstations aan de controle van de separatisten

Oekraïne’s gas-Transporteur OGTS zei: hij is, Doorvoer van Oekraïne naar Europa gas-Vanaf 11 mei wordt het met een derde verminderd.

Oekraïne De partij zei dat een van de gascompressorstations in de regio van Loehansk onder controle van de separatisten kwam.

Kiev ik zei hij is, Het Russische Gazprom werd gevraagd om de gasdoorvoer te leiden.

Oekraïne verantwoordelijkheid voor het opschorten van de doorgang van gas Rusland Hij zei dat hij het droeg.

Oekraïne meldt hij is, De operator kan geen operationele controle uitvoeren op het Novopskov-compressorstation.

Opmerkingen van Oekraïense operators hij is, Ruslands interventie in technologische processen en Ongeoorloofde gasvangst bedreigt de veiligheid van al het gastransport in Oekraïne.

Rusland Volgens een verklaring van het ministerie van Defensie,…

OGTS zei ook dat de gaslevering van het Sokhranovka-gasdistributiestation in de regio Loehansk vanaf 11 mei zal worden opgeschort.

De Oekraïense operator beschreef de situatie als “overmacht”.

Oekraïense operator hij is, Het is mogelijk om tijdelijk “onvoldoende volumes” van Sokhranovka over te brengen naar het knooppunt Suja om gas naar Europa te blijven transporteren. Dit kruispunt staat onder controle van Oekraïense troepen.

Oekraïense kant aangekondigd hij is, militaire operaties volgens dit Gazprom is herhaaldelijk gewaarschuwd dat de gastoevoer kan worden afgesneden.

Een woordvoerder van Gazprom zei: hij is, Het bedrijf heeft geen bericht ontvangen van Oekraïne over de overmachtsituatie.

De vertegenwoordiger zei: hij is, ziet geen obstakels voor de werking van het gastransport in de vorige modus, maar de overdracht van de gasstroom naar het knooppunt Suja is niet mogelijk.

Kunnen 10Het Russische ministerie van Defensie zei in een verklaring: hij is, separatisten en Rusland Het leger slaagde erin het verzet van de Oekraïense troepen te breken bij de stad Popasnaya in de regio Loehansk.

Nieuws

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"