Nachrichten aus Aserbaidschan

Producent Tarana Samadova beboet

Prominente producer Tarana Samedova politie De reden van de aanhouding is duidelijk.

Twee dagen geleden gedrogeerd in het district Nesimi volgens dit goed beschermd politie naar de afdeling gebracht.

Ondertussen, T. Samadova politieprobeerde te weerstaan ​​en ongehoorzaam te zijn.

206 van het Wetboek van Administratieve Overtredingen (illegale consumptie van drugs, psychotrope stoffen, bereiding, verwerving, opslag, vervoer in de hoeveelheid persoonlijk gebruik zonder het doel van verkoop) en of verzenden) en 535 (van een politieagent) en of soldaatRoem opzettelijke ongehoorzaamheid aan een wettelijk verzoek) en Nesimi werd doorverwezen naar de correctionele rechtbank van eerste aanleg.

Volgens de beslissing van de rechtbank kreeg Samadova een boete van 400 manat.

Onthouden hij is, 510 van het Wetboek van Administratieve Overtredingen (klein hooliganisme) tegen T. Samadova op 27 april en 535.1 (van een politieagent) en of soldaatRoem Protocollen werden opgesteld onder de artikelen „opzettelijke ongehoorzaamheid aan een wettelijk verzoek“. 200 manat prima.

let’s note hij is, T.Samadova werd in 2019 vastgehouden door functionarissen van het ministerie van Binnenlandse Zaken tegen mensenhandel. Ten laste gelegd op grond van artikel 243.1 van het Wetboek van Strafrecht en of prostitutie voor ander gewin).

De rechtbank van het district Narimanov heeft Samadova veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf. De straatverbod onder politietoezicht is vervangen door een straatverbod en Hij werd gearresteerd in de rechtszaal. Ali Volgens de rechterlijke beslissing werd T.Samadova vrijgelaten.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script‘, ‚facebook-jssdk‘));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"