Nachrichten aus Aserbaidschan

Vader: “Selims gezondheid is erg slecht…”

“Na het nieuws van Selim te hebben gehoord, kunnen we er niet aan denken. Ze zeiden dat zijn gezondheid erg slecht is. We huilen sinds gisteren, we kunnen niets anders doen dan bidden”, zei hij.

Deze oude arbeid en bevolking sociaal Vader van minister van Defensie Salim Muslimov Januari Door Muslimov. Hij legde uit aan welke ziekte zijn zoon leed: “Selim had problemen met de bloeddruk en diabetes. We hebben deze ziekten geërfd. Mijn vader stierf ook van de druk. Mijn broer werd op jonge leeftijd ziek tijdens zijn studie aan Narhoz. Ook al spreek ik niet voor mezelf, kinderen zijn dokters. nieuws krijgt. Er wordt gezegd dat de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel erg hoog zijn, maar artsen doen wat nodig is. Ik zoek mijn toevlucht bij Allah, ik hoop dat ze beter worden.”

Het is vermeldenswaard dat Muslimov al meer dan een jaar in de gevangenis zit. Hij werd in februari vorig jaar door DTC aangehouden. De voormalige minister werd aangeklaagd op grond van het Wetboek van Strafrecht 308.2 (machtsmisbruik met ernstige gevolgen), 311.3.2 en 311.3.3 (herhaalde grootschalige omkoping). Een paar dagen geleden werd hij vanwege gezondheidsproblemen overgebracht van het detentiecentrum van DTX naar de behandelingsfaciliteit van de Gevangenisdienst.

S.Muslumov 2013-2021 Werk en bevolking sociaal Hij werkte als minister van Defensie. (modern.az)

Nieuws

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"