Nachrichten aus Aserbaidschan

De eerste echte foto van Xiaomi 12S verscheen op internet

Chinese Weibo sociaal was- Xiaomi 12 De eerste echte foto van het nieuwe model van de serie is verschenen. Volgens ingewijden verscheen de foto Xiaomi 12S behoort tot het model. Een interessante nuance op de foto is dat de smartphone op de achterkant zit. Leica Bedrijfsnaam is beschikbaar. Dit betekent dat Xiaomi in samenwerking met Leica camera’s heeft ontwikkeld voor zijn nieuwe smartphone. Een paar dagen geleden werd gemeld dat Xiaomi is gaan werken met Leica. Als deze informatie correct is, zullen Leica-camera’s meer worden gebruikt in de volgende Xiaomi-smartphones. Over de Xiaomi 12S is op dit moment nog niet veel bekend. Volgens sommige rapporten heeft de smartphone 6.28 inch AMOLED Het kan worden uitgerust met een scherm. Ook is een tijdje geleden de nieuwe Xiaomi 12S geïntroduceerd. Leeuwebek 8+ Gen 1 Het wordt verwacht dat het door de processor gaat. Het is niet bekend wanneer de smartphone wordt geïntroduceerd.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script‘, ‚facebook-jssdk‘));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"