Nachrichten aus Aserbaidschan

Wat betekent „racisme“ de laatste tijd?

Racisme, fascisme, nazisme enz. We hebben veel termen gehoord. Maar de laatste paar maanden is de term die na de Russische oorlog in Oekraïne het vaakst wordt gehoord, racisme of russisme. Wat betekent racisme, waarom is deze term ontstaan? Wij leggen het uit.

Post Commentaar: Wat betekent „racisme“? Het verscheen voor het eerst op MEYDAN.TV.

Vierkante TV

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script‘, ‚facebook-jssdk‘));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"