Nachrichten aus Aserbaidschan

‘In Azerbeidzjan zijn zo’n 600 Britse bedrijven actief’

“Fantastisch Brittannië land 32 miljard meer dan $ geïnvesteerd

“Fantastisch Brittannië 32 miljard Vertegenwoordigt het grootste percentage in Azerbeidzjan met meer dan $ 600 investering Ook vandaag ongeveer 600 Brittannië Het bedrijf is actief op verschillende gebieden.

deze uitleg Azerbeidzjan Minister van Energie Parviz Shahbazov legde deze verklaring af aan koningin Elizabeth II. Dat deed hij tijdens een evenement georganiseerd door de Britse ambassade op 1 juni ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Elizabeths troonsbestijging.

Volgens de minister is de handelsomzet tussen de twee landen vorig jaar met 7% gestegen tot zo’n 668 miljoen dollar.

Groot-Brittannië in Azerbeidzjan ambassadeur James Sharp Azerbeidzjan en wees op de veelzijdige aard van de Britse intergouvernementele betrekkingen.

Sharp merkte op dat het bilaterale partnerschap samenwerking omvat op het gebied van Europese energiezekerheid, investeringen en ontwikkeling van de niet-oliesector. Oekraïne Het omvat activiteiten zoals het ondersteunen van het publiek en de staat.

De ambassadeur is ook Azerbeidzjan De president overhandigde een Karabach-paard aan de koningin.

James Sharp uit Londen beantwoordt vragen van journalisten Rusland stop de invasie, voorkom de invasie en Oekraïne Hij zei dat hij Kiev zou steunen totdat Kiev zijn territoriale integriteit herwint.

“L leger Ik ben geen expert maar Oekraïne Rusland krachten Kievin het noorden van het land en Charkov Hij was in staat om op dertig te staan. Ik denk dat Oekraïne de afgelopen weken positieve resultaten heeft geboekt. Momenteel is het moeilijk om de locatie en de exacte resultaten van de strijd te beoordelen. Dat gaan we de komende maanden zien. Brits Oekraïne leger zal blijven steunen. we zijn alleen in oekraïne leger We steunen niet alleen vanuit humanitair oogpunt, maar ook vanuit humanitair oogpunt. “gezegd.

Ambassadeur van het VK Azerbeidzjan Hij prees de humanitaire hulp aan het Oekraïense volk.

Vierkante TV

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"