Nachrichten aus Aserbaidschan

Rechtszaal eigendom van neef Eldar Mahmudov vrijgelaten

Verleden MTN neef van chef Eldar Mahmudov, die ook zijn plaatsvervanger Vu . issneeuw Er verscheen een lijst met de bezittingen van Mahmudov.

Op het moment van zijn veroordeling bezat hij huizen, landerijen en talloze auto’s. gearresteerd worden Set.

Baku Leger direct of indirect door de rechter.sneeuw Op het landgoed van Mahmudov gearresteerd worden De lijst met eigenschappen is als volgt:

– Twee utiliteitsgebieden;

– privé huis in Buzovna;

– Woning aan de Bulbulstraat;

– appartement in Bakoe;

– Ongeveer 1 hectare grond;

– Particuliere woning in Khojasen;

– Huisvesting in Yasamal;

– grond in Sabayil;

– 2015 Jaguar XJ auto;

– 2014 model Mercedes-Benz E-350;

– model 2014″toyota Camry”;

– het jaar 1988 „GAS 2410”;

– 1991-model „GAS 2410”;

– 1955-model „Moskvich 401“;

– 1992-model „GAS 2411”;

– 1987 model “GAZ 2410” (2 stuks);

– 1994-model, „QAZ 3102“;

– 1971 model „QAZ 2410“;

– 2015-model „Citroen C4 Picasso“;

– 2013 model “Citroen”;

-„kapitaal bank”Over 74 minuten dollar;

-„internationale bank”Over 40 minuten dollar.

Opnieuw Ali Rechtbank veranderde de beslissing en nam de aanhouding en de zaak van een groot deel van deze eigendommen over. Baku Hij keerde terug naar de Magistrates‘ Court. In dit stadium protesteerde het kantoor van de procureur-generaal en nam het beslag. bieden Hij eiste dat alle in beslag genomen eigendommen in beslag zouden worden genomen ten behoeve van de staat. Baku Het Hof van Beroep heeft het protest gedeeltelijk gegrond verklaard en Vusneeuw Het behoort tot de familie van Mahmudov. bank Van zijn rekening werden meer dan 1 miljoen manats in beslag genomen.

Onderzoek door Vugar Mahmudov 2004-2015 MTNAnti-Terrorisme Centrum 1e filiaal chef Hij werkte zelfs als assistent van Eldar Mahmudov terwijl hij als plaatsvervanger werkte. Tijdens deze periode verduisterde hij grote hoeveelheden staatseigendom, gebruikmakend van de exclusieve bevoegdheden van de organisatie. dus hij MTNEen georganiseerde groep sloot zich aan bij het afdelingshoofd en maakte misbruik van zijn positie als officier. Hij ondertekende rapporten over het misbruik van middelen die uit de staatsbegroting waren toegewezen voor de logistieke en financiële ondersteuning van de zoekoperaties van het bureau. Op deze manier nam hij ongeveer 3 miljoen manats in beslag uit de schatkist van het ministerie van Nationale Veiligheid.

Bovendien heeft hij tijdens zijn ambtstermijn willens en wetens valse informatie ingevoerd over de vermeende beloning van burgers en afgevaardigden die tijdelijk betrokken waren bij de uitvoering van zoekacties, waarbij hij documenten ondertekende met de bedoeling om door de administratie te „betalen“. Zo werden slechts 7,6 miljoen manats onttrokken aan de schatkist van het Ministerie van Nationale Veiligheid.

Staatsveiligheidsdienst tegen V.Mahmudov 10een rechtszaak aangespannen voor de teruggave van 6 miljoen manats. Opnieuw rechtbank voldeed niet aan de vordering.

Pas op voor Bakoe Leger De rechtbank veroordeelde Mahmudov in 2019 tot twee jaar gevangenisstraf. Tijdens het onderzoek werd hij 2 jaar vastgehouden. rechtbank vrijgelaten uit de zaal.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script‘, ‚facebook-jssdk‘));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"