Nachrichten aus Aserbaidschan

BYYD mobiel platform is nu in Azerbeidzjan!

BYYD – is het grootste platform voor het kopen van verkeer in mobiele applicaties. Het platform bestaat uit verschillende secties 100 duizend Er zijn veel mobiele apps. BYYD voor 7 jaar meer dan 1500 een campagne georganiseerd.

Het platform dekt meer dan 7,2 miljoen gebruikers in Azerbeidzjan, van wie 2,5 miljoen alleen via mobiele apparaten toegang tot internet hebben.

Het platform ondersteunt alle 4 de belangrijkste vormen van mobiel adverteren: Banner, rich media (HTML5), native en Video.

Advertentiedoelen worden gebruikt om te zoeken naar elke doelgroep die adverteerders nodig hebben. In bepaalde toepassingen (Witte lijst)bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd in vrouwen, auto liefhebbers zullen houden van, financiële afdelingen, enz. Het heeft de mogelijkheid om onderwerpen te plaatsen zoals: Of Merkbeveiliging voor bepaalde toepassingen (Zwarte lijst) Er zijn mogelijkheden om de weergave van advertenties te vermijden.

apparaat ID We kunnen merkimpactonderzoeken uitvoeren die de statistieken van de advertentiecampagne meten door informatie te verzamelen over de (advertentie-ID). Hieronder staan ​​de resultaten van advertenties in mobiele applicaties. Merkstijging De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"