Nachrichten aus Aserbaidschan

Eerste informatie over vlaggenschip-processor Snapdragon 8 Gen 2 onthuld

Leeuwebek 8+ Gen 1 Minder dan 1 maand na de presentatie van de processor staat hij nu op internet Qualcommonthulde informatie over de volgende krachtige processor. volgens de verwachtingen Leeuwebek 8 Gen 2 Eerste informatie over de nieuwe vlaggenschipprocessor die zijn naam zal aannemen Digitaal chatstation bijgenaamd de beroemde insider. Dus, volgens een insider, de nieuwe vlaggenschipprocessor van Qualcomm 4 nanometer technologisch proces op zal zijn gebaseerd. Er zullen echter enkele wijzigingen in de architectuur zijn. Een insider zei dat de Snapdragon 8 Gen 2 4 nucleaire clusters zal bevatten. De nieuwe processor zal 8 cores bevatten.

Dus 1 x Snapdragon 8 Gen 2-processor ARM Cortex-X3 kern, 2 hoge prestaties Cortex-A720 kern, 2 stuks Cortex-A710 3 eenheden zullen verantwoordelijk zijn voor kern- en energie-efficiëntie Cortex-A510 zal worden uitgerust met een kern. Grafische functies in de nieuwe vlaggenschipprocessor Adreno 740 De grafische chip is verantwoordelijk. De processor zal naar verwachting een complexere structuur hebben, waardoor hij zijn prestaties in verschillende scenario’s beter kan optimaliseren. Welke andere functies de processor zal hebben, is op dit moment nog niet bekend. De Snapdragon 8 Gen 2 wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar gelanceerd. Hoewel de smartphone het eerst krijgt Xiaomi 13 het zou kunnen.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"