Nachrichten aus Aserbaidschan

DTX onthult Armeense operatie, 16-jarig Azeri meisje gearresteerd

Medewerkers van de Staatsveiligheidsdienst (SSS) ontdekten een speciale operatie die was gepland door de Armeense speciale diensten in Azerbeidzjan.

Dit werd gemeld in het programma „Time of Mir Shahin“ op REAL TV.

Er werd gezegd dat een Azeri-meisje met het pseudoniem Fidan centraal stond in de operatie van de Armeense speciale diensten, die professioneel werd ontmaskerd door de Staatsveiligheidsdienst. Volgens het scenario opgesteld door de Armeense speciale diensten, werd het speelgoed in de handen van de wraakzuchtige krachten, de Armeense fascisten en zelfs de propagandisten van Nzhde Garegin.

Radikal gaf verschillende taken aan Artur Martirosyan, een van de leidende figuren van de Nazi Haytarakan-groep, en zijn aanhangers, Fidan. De eerste taak van het jonge meisje was om een ​​foto te maken van Garegin Njden die haar foto vasthield en dit te doen in Bakoe, waar meer mensen zijn. Ze waren er niet blij mee. Fidan werd gevraagd om telkens meer provocerende acties te ondernemen.

Daarom wordt opnieuw gezien dat het doelwit van Armeense speciale diensten voornamelijk sociale netwerken en de jonge generatie zijn. Om deze reden moeten jongeren vooral oppassen dat ze niet onder de invloed van dergelijke krachten vallen en verdachte situaties melden aan de politie.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"