Nachrichten aus Aserbaidschan

Mensen die steekpenningen aannamen in verband met de bouw werden gearresteerd

Geplaatst: 30 juni 2022 23:07

ongeveer twee mensen gevangenisstraf er is naar verluidt een preventieve maatregel gekozen

Om bouwwerkzaamheden mogelijk te maken omkoping officieren werden meegenomen gevangenisstraf gedaan.

Het Openbaar Ministerie heeft hierover informatie verstrekt.

Naar verluidt Sabirabad District. Toepassen Mushvig, hoofd van de afdeling Architectuur en Constructie, Afdeling Power Afscheid aan hen voor de illegale acties van zijn zoon Gasimov. nieuws invoer:

„Als gevolg van de dringende operationele zoekacties die op basis van deze informatie zijn uitgevoerd Procureur-generaal Directoraat-generaal voor corruptiebestrijding een misdaad met de relevante artikelen van de code misdrijf het werk is begonnen“

„Mushvig Gasimov MFAState Construction Safety Control Agency State belangrijke objecten State Construction Inspectorate hoofdadviseur Eldar Guliyev en anderen hebben toestemming gegeven om bouwwerkzaamheden uit te voeren in een niet-residentiële faciliteit in het Sabirabad-district. . Grote sommen geld van de burger die hen om hulp vroeg bij het publiceren van de mening van de architect en andere noodzakelijke procedures omkoping Ze hebben het gekocht‘, zegt hij.

Op basis van het verzamelde bewijsmateriaal concludeerde het parket dat Mushvig Gasimov en Eldar Guliyeva een misdaad 311.3.1 en 311.3.3 van de code (omkoping nemen – wanneer gepleegd in grote hoeveelheden door een groep mensen die van tevoren samenzweren) gevangenisstraf preventieve maatregel is gekozen.

Het is gemeld dat op dit moment het onderzoek gaande is om de kring van criminelen in de strafzaak volledig te identificeren en voor de rechter te brengen.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"