Nachrichten aus Aserbaidschan

Vrouwelijke generaals van Azerbeidzjan – Een van de twee mensen werd gevangengenomen, een bleef … |

Momenteel Azerbeidzjan Naast mannen dienen ook vrouwen in machtsstructuren.

Ze bekleden verschillende rangen, van openbare orde tot generaal… Het is interessant dat Azerbeidzjaanse vrouwen die pogons dragen niet alleen medische en administratieve functies bekleden, maar ook functies van dienst, afdeling en afdelingshoofd.

Tegenwoordig werken veel topvrouwen bij de ministeries van Defensie, Binnenlandse Zaken, Noodsituaties, Staatsgrens en Staatsveiligheid.

sociaal gegeven in een van de discussies over het netwerk „momenteel in Azerbeidzjan algemeen „Zijn er oudere vrouwen en hoeveel“ trok de aandacht van journalisten.

Als resultaat van een beetje onderzoek woonden er tot een tijdje geleden twee vrouwen in Azerbeidzjan. algemeen Maar nu iemand die rang verloor algemeen Slechts één vrouw vertrok met een pogo.

Ze was de eerste vrouw met de rang van generaal in Azerbeidzjan. nationaal Ministerie van Veiligheid Operationeel-Technische Afdeling chef Natavan Mirvetova nam de positie in. Hij 20op 28 maart 2009 Azerbeidzjan Op bevel van de president, generaal-majoor hoger leger rang gekregen. In die tijd was dit de hoogste eer die een vrouw in Azerbeidzjan ontving. leger Het was een rang.

Opnieuw 2018In april „MTN-zaak:Generaal-majoor van Natavan Mirvetova tot verantwoordelijkheid gebracht in het kader leger rang hersteld.

In april van dat jaar Baku Door de beslissing van de Militaire Rechtbank „MTN-zaak:„, werd een presentatie gestuurd naar de president van het land over het herstel van generaal-majoor Natavan Mirvetova, beschuldigd van misdaden.

Natavan Mirvetova, die werd gedegradeerd door een rechterlijke beslissing, werd veroordeeld tot een proeftijd van 5 jaar.

Nu zit de enige vrouwelijke generaal in het land bij het ministerie van Noodsituaties (MFA) onderhoud. deze MFAPersoneelsbeleid van de Algemene Directie chef Generaal-majoor Sevda Shirinova.

Sevda Şirinova kreeg deze rang na Natavan Mirvetova. Dus 13 december 20 van het land10volgens de bestelling gedateerd: MFA Personeelsbeleid van de Algemene Directie chef Sevda Azergizi Şirinova kreeg de rang van generaal-majoor. (modern.az)Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"