Nachrichten aus Aserbaidschan

Oppositieplaatsvervangend woordvoerder Sagatelyan ontslagen

Armenië nationaal Besloten stemming in het Parlement op 1 juli pad Twee vertegenwoordigers van de oppositie werden ontslagen

Armenië nationaal Besloten stemming in het Parlement op 1 juli pad Hij ontsloeg twee vertegenwoordigers van de oppositie.

Armeense dienst Radio Liberty’s – schrijft Azatuyun nationaal Ishkhan Sagatelyan, de vice-voorzitter van het parlement, en Vage Akopyan, het hoofd van de economische commissie, werden uit hun functie ontheven.

beide plaatsvervanger verleden in het parlement Minister Robert Kocharian Ze vertegenwoordigen de Hayastan-fractie.

Narek Babayan, hoofd van de boekhoudcommissie, zei dat 66 van de 107 afgevaardigden hebben deelgenomen aan de stemming en dat ze allemaal voor de resolutie hebben gestemd.

voor het stemmen rechter Arusyak Julhakyan van de factie „Citizen Agreement“ hield een toespraak en zei dat Sagatelyan vanaf augustus 2021 zal worden gekozen. van het parlement Hij woonde slechts 7 van de 25 sessies bij.

Er werd ook opgemerkt dat Sagatelyan de 18 vergaderingen van de Nationale Assembleeraad niet bijwoonde.

Julhakyan, dus Ishkhan Sagatelyan’s assistent…spreker als directe taken toepassen hij niet.

Over de zaak van Vage Akopyan gesproken, zei een andere regeringsafgevaardigde, Tsovinar Vardanyan, dat de commissie onder voorzitterschap van Akopyan niet heeft deelgenomen aan 194 van de 342 stemmen. Hij woonde slechts 5 van de 25 vergaderingen van de Nationale Assembleeraad bij.

Ontkenning van autoriteit wordt niet besproken

Vardanyan benadrukte dat 83 van de 253 wetten die tijdens de 8e bijeenkomst van de Milli Majlis zijn aangenomen, verband houden met economische kwesties.

Volgens Vardanyan was Akopyan geen voorzitter van 11 vergaderingen van de commissie.

Azatutyun, Ishkhan Sagatelyan en Vage Akopyan van het parlement Ook zij waren niet aanwezig op de vergadering van 1 juli.

In een interview met Azatutyun nam Sagatelyan de beslissing van de Nationale Assemblee „politiek Het heet „vervolging“.

Hij voegde eraan toe dat de oppositie geen kandidaten zal voordragen voor vacatures in de Nationale Assemblee.

Azatutyun herinnert eraan dat sinds eind april Hayastan-afgevaardigden en oppositiegroepen „Ik heb eer“ onophoudelijk de straten in en uit marcheren. protest voert acties uit, van het parlement Ze kwamen niet naar hun bijeenkomst.

Deze Premier Nikol Pashinyan „Karabach naar Azerbeidzjan Ze beschuldigden hem ervan bereid te zijn het op te geven” en eisten het aftreden van de regering.

Naast dit alles, Ishkhan Sagatelyan plaatsvervanger gaat niet in op de kwestie van het afzien van zijn taken.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"