Nachrichten aus Aserbaidschan

Rusland heft grensbeperkingen op COVID-19 op |

vanaf 15 juli Rusland Het heft alle beperkingen op die zijn opgelegd aan grensovergangen in dit land als gevolg van de verspreiding van COVID-19. Verboden vanwege pandemie 2020Geldig vanaf maart.

zee en het weer Per 14 juni zijn de inreisbeperkingen vanaf controleposten opgeheven en is het nu mogelijk om het land over land binnen te komen. Tegelijkertijd blijven de vereisten voor het slagen voor de PCR-test voor de toegang van andere buitenlanders dan Wit-Russische staatsburgers.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn de nieuwe gevallen van COVID-19 vorige week echter met 18 procent gestegen, met meer dan vier miljoen infecties wereldwijd. De grootste wekelijkse toename van nieuwe besmettingen werd opgetekend in het Midden-Oosten met 47 procent. in Europa coronavirus infectie nam binnen een week 1/3 keer toe.

Nieuw op de wereld eind 2019 coronavirus was ontdekt. 2020Op 11 maart verklaarde de WHO het coronavirus tot pandemie. Er is aangekondigd dat meer dan 6,3 miljoen mensen zijn overleden aan dit virus, dat zich snel over de wereld verspreidde.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"