Nachrichten aus Aserbaidschan

Oekraïne zegt dat de vlag niet is gehesen op „Snake Island“.

„De vlag is per helikopter op het eiland afgeleverd, hij zal worden gehesen als de soldaten arriveren“

Oekraïne De regering zegt dat er geen leger is om de vlag te hijsen op het herstelde „Snake Island“.

Rusland naar de strategische post (Ilan-eiland in de Zwarte Zee) waaruit zijn troepen vorige week werden teruggetrokken Oekraïne De vlag werd per helikopter afgeleverd.

Oekraïne De regering zegt dat de vlag zal worden gehesen zodra de troepen op het eiland aankomen.

Oekraïne zuidelijk leger Nataliya Humeniuk, woordvoerder van het commando, zei dat de vlag eerst over een klif in de Zwarte Zee werd gehesen.

Later vertelde hij aan CNN dat de vlag per helikopter op het eiland was afgeleverd:

„Het is wachten op de komst van de soldaten en dan wordt het verwijderd.“

Sommige analisten van Rusland Oekraïne Hij denkt dat het verlaten van het eiland Ilan, voor de zuidwestkust, de blokkade van Oekraïense havens kan verlichten.

Maar een in Kiev gevestigde buitenlandse diplomaat vertelde Reuters: voornoemd Nog steeds onvoldoende om Oekraïens graan veilig door te laten.

„De vraag naar mijnopruiming neemt af en Rusland heeft nog steeds de mogelijkheid om scheepvaartroutes in te korten (leger schepen, strand verdedigingssystemen en het weer voordeel), zei de diplomaat.

Hij voegde eraan toe dat Oekraïne de steun van zijn bondgenoten en Turkije nodig heeft om een ​​sleutelrol te spelen bij het wegnemen van obstakels voor zijn havens, zodat graan kan worden vervoerd.

Rusland Verenigde Naties (VN), zei dat het zich vorige week terugtrok uit „Snake Island“ om aan te tonen dat het de pogingen om een ​​humanitaire corridor te openen die het mogelijk zou maken graan uit Oekraïne te vervoeren, niet had gedwarsboomd.

Na de Oekraïense artillerie- en raketaanval Rusland Hij zei dat hij zijn troepen uit het land had teruggetrokken.

Oekraïne naar Rusland vanaf 24 februari leger sinds zijn tussenkomst Oekraïne Er was een verstoring van de graanexport.

Dit heeft geleid tot een stijging van de graan- en tarweprijzen in de wereld.

Kalkoen en VN raakte betrokken en probeert de invoer van graan op te lossen.

President van Oekraïne Vladimir Zelenski en nu is het voor de garantie van de export van graan uit Oekraïense havens. Kalkoen en de Verenigde Naties (VN) spreekt met op de rand van.

„Iemand moet de veiligheid van schepen voor dit of dat land garanderen. Het moet door een ander land dan Rusland worden gedaan. Omdat we nu in Rusland zijn. vertrouwen wij niet. Daarom hebben we andere landen nodig om de veiligheid te garanderen van schepen die hier komen om voedselproducten voor ons te laden“, – Zelenski voornoemd.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"