Nachrichten aus Aserbaidschan

We hebben trek in kersen, hoeveel kost een watermeloen? – VIDEO |

Hoewel het relatief koude weer in mei de rijping van de watermeloenplanten vertraagde, is de aanvoer van watermeloenen en meidoorn vanaf de velden al enkele dagen gestart. Hoewel de opbrengst dit jaar laag is, Prijs:%s Boeren zijn tevreden ten opzichte van vorig jaar.

In het Sabirabad-district, dat bekend staat om zijn heerlijke en zoete watermeloenen, begonnen de boeren die watermeloenen verbouwen met de groothandel en detailhandel op het land. Boeren opgelet dit jaar Prijs:%s anders dan vorig jaar. jouw product Rusland markttoegang had ook gevolgen voor rundergehakt.

Een soortgelijk tafereel is te zien in de stad Saatli. Aangezien het product naar het buitenland wordt geëxporteerd: Prijs:%s de boeren tevreden stellen.

Hoewel er 35-40 kopeken per kilo watermeloen op het land worden verkocht, is de prijs in de markt anders. Op de Clockli-markt kost een kilo watermeloen tussen de 30-50 kopeken, afhankelijk van de kwaliteit van het product, en een kilo aardbeien kost tussen de 70 kopeken en 1 manat.

Boeren zeggen dat de prijs van watermeloen de komende maanden iets kan dalen.

Boeren zeggen dat de prijs van watermeloen de komende maanden iets kan dalen.

laatste nieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"