Nachrichten aus Aserbaidschan

„Ze sloegen me in elkaar waar mijn moeder bij was in de aflevering“ |

GELOOF marteling ontkent de beschuldigingen

„Ze sloegen me in het gangpad van de divisie – in het bijzijn van mijn moeder. Omdat ze het niet leuk vonden wat ik zei. Ik zei dat jullie allemaal een kalf of twee hebben verkocht, politie Je werkte ook als herder in het dorp. Ze hebben een administratief protocol opgesteld en me voor de rechter gedaagd. Ik zou de openbare orde hebben geschonden terwijl ik dronken was.“

Van Ağsun Karaağaşlı naar Meydan TV Baai Resident, zegt de 25-jarige Gulkhan Guliyev.

Volgens hem, op 4 juli Baai Hoorde een kind aangereden worden door een auto in de buurt, nog een Baai Net als de buurtbewoners ging hij ter plaatse.

Naast het merk „Jiguli“ op de terugweg auto getroffen. bestuurder van hem auto Hij vroeg waar de ketel was.

Volgens Gulkhan Guliyev, bestuurder sprak hem grof en antwoordde de chauffeur op dezelfde manier.

„Eerst zij politie Ik wist niet dat het…“

Hier begon het allemaal mee:

„Ik was voor hen politie Ik wist niet dat ze dat waren. Nadat ze grof tegen me hadden gesproken en mijn antwoord hadden gekregen, stapten twee politieagenten uit de achterkant van de auto. bestuurder Hoewel degenen die naast hen zaten in burger waren, waren degenen die uit de auto stapten in politie-uniformen.

„Toen ze grof tegen me bleven praten, zei ik dat je niet eens een normale manier hebt om met een burger te praten. Ze wilden me in de auto slepen. Ik zei dat ik niet in iemands privé-auto zou stappen, ik zou‘ Ik ga nergens met je heen als de Post Patrol niet is gekomen‘, zei hij.

Gülkhan Guliyev, van degenen die hem naar het bijkantoor brachten afbeelding Hasanov, Wusneeuw Gadyrov, Ali en Seymour Er werden agenten genoemd

Die agenten sloegen hem bij de politie van het district Ağsu. In dronken toestand stelden zij een administratief protocol op om de openbare orde te verstoren en legden dit voor aan de rechtbank.

Gulkhan Guliyev. Foto: Meydan TV

Rechtbank Gulhan Gulieva 200 manat prima.

op sociale netwerken martelaar Het slaan van zijn broer door de politie werd veroordeeld.

MIA zegt dat Gulkhan Guliyev dronken is…

Afdeling van de Persdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (MIA). chef Zeyni Huseynov zelf sociaal maakte de houding van de instelling ten opzichte van het evenement bekend op haar netwerkaccount.

De ambtenaar van het ministerie schreef dat Gulkhan Guliyev dronken was en luid obscene uitdrukkingen gebruikte, wat leidde tot de ontevredenheid van de mensen om hem heen:

„Ondanks dat hij tot disciplinaire maatregelen werd geroepen, zette hij zijn kleine hooliganisme voort door het voertuig van de politie te negeren en te beschadigen. Gülkhan Guliyev werd uitgenodigd in het appartement en er werd een rapport opgesteld en naar de rechtbank gestuurd. 200 manat prima.

„Hij heeft het eruit gehaald“ 20ze gaven 0 manat martelaar We wisten niet dat jullie broers waren“

Gulkhan vertelt over de vervalsing van het aan Guliyev opgestelde protocol:

„Iedereen die daar was, zag de politie wegrennen. Een persoon schold ze zelfs uit en een van de agenten dreigde zich om te draaien en hem naar het filiaal te brengen. Zoals ik al zei, ik weigerde in het burgervoertuig te stappen, ik vroeg om een ​​politie Patrouillewagen. Wat er werd gezegd dat ik dronken was, ze keken naar de afdeling, ik had geen alcohol in mijn adem. Vier keer. Ze controleerden, ze logen voor de vierde keer, het was van mijn adem 10 procent alcohol. Maar sinds december vorig jaar drink ik geen alcohol meer.“

„Het is waar dat ik een beetje een ruziezoeker ben, maar na de dood van mijn jongere broer werd ik een heel ander persoon. Ik gaf de alcohol op nadat ik mijn vriend had beloofd die veilig uit de oorlog terugkwam. Ik ga en maai de gazon, graaf de grond, werk als dienstmeisje en verdien 5-6 manats per dag. Ze haalden het eruit en gaven het aan mij… Toen ik de afdeling verliet afbeelding Hasanov gaf me 200 manat. gezegd, martelaar ‚We wisten niet dat hij een broer had‘, zei hij.

Het ministerie van Religie ontkende dat Gulkhan Guliyev was geslagen. De instelling meldde dat de burger deze verwondingen opliep door te vallen of door te vechten met een andere persoon.

Gulkhan Guliyev zegt dat hij heeft marteling er zijn foto’s met sporen van op sociale netwerken ook verspreid:

„Laten we zeggen dat ik lieg en mijn moeder liegt ook?“ Ze sloegen me voor de taskforce – voor mijn moeder. Ik probeerde mijn gezicht met mijn handen te bedekken omdat ze me sloegen. Ik dacht dat het alleen de kloppers waren die me naar de aflevering brachten. Toen ik thuiskwam, zei mijn moeder dat het niet alleen zij waren, maar andere mensen die je sloegen.“

Gülkhan Guliyev kwam naar Bakoe en woonde de receptie bij op het kantoor van de hoofdaanklager.

Er werd vernomen dat zijn klacht in hechtenis was genomen en dat de aanklager van het district Ağsu de zaak aan het onderzoeken was.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"