Nachrichten aus Aserbaidschan

De zoon van Afiyaddin Jalilov mag het land niet verlaten

Nihad Jalilov, zoon van staatsman Afiyaddin Jalilov, die lange tijd hoge functies bekleedde in Azerbeidzjan, mocht niet naar het buitenland.

Het is van de staat belasting Er is een besluit genomen over het niet betalen van de schuld.

dus de staat Belasting De rechtszaak aangespannen door de dienst Baku Verschenen in de rechtbank van koophandel. Het bleek dat het bedrijf „Armada Distribution“, waarvan hij het hoofd is, 6.000 manats aan de staat schonk. belasting Hij heeft een schuld. Rechter De bewering werd bevestigd tijdens de vergadering die werd voorgezeten door Ayten Aliyeva.

Opgemerkt moet worden dat Afiyaddin Jalilov Azerbeidzjan Ali Hij was vice-president van de Sovjet en vervolgens adviseur van de president. In het blok van het gebouw waar hij in 1994 in Bakoe woonde complo daardoor gedood. Zijn zoon Nihad Jalilov is actief in de handel en bezit verschillende bedrijven.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"