Nachrichten aus Aserbaidschan

Eerste graan zal naar verwachting de haven van Odessa . verlaten

Zelenski en de rest van de inwoners van de regio Donetsk om onmiddellijk te evacueren, zeggende dat het „de beslissing van de regering“ was.

Vanuit de haven van Odessa op de ochtend van 1 augustus Oekraïne De eerste partij graan zal naar verwachting worden verscheept. Informatie Kalkoen verspreid trouwens Rusland krachten Oekraïne het zuiden bombarderen.

Volgens de informatie ontvangen van het Ministerie van Nationale Defensie, zou het vrachtschip Razoni, dat de vlag van Sierra Leone voert en geladen met maïs, om 8.30 uur lokale tijd de haven van Odessa verlaten. Naar verluidt zullen ook andere caravans door de „Sea Corridor“ gaan.

Kalkoen en VNonder uw toezicht…

Oekraïne en Rusland op 22 juli Kalkoen en VN volgens overeenkomsten getekend met Rusland Eind februari ging het verkeer weer open in drie havens, Odessa, Chornomorsk en Yuzhne, die sinds de bezetting van Oekraïne waren geblokkeerd.

Met deze overeenkomst worden miljoenen tonnen granen en meststoffen geëxporteerd naar de wereldmarkten. pad opent.

Turkije president Recep Tayyib ErdoganOp 31 juli zei de woordvoerder dat het eerste graantransportschip „waarschijnlijk“ op 1 augustus Oekraïne zou verlaten.

Minister Volodymyr Zelenski zei vorige week Oekraïne Turkije is klaar om miljoenen tonnen graan te verschepen vanuit zijn zuidelijke havens en zal de zendingen controleren om de operatie te starten VNaan het wachten

Oekraïne en Rusland zijn ’s werelds grootste graanexporteurs.

het zuiden wordt gebombardeerd

Ondertussen, Rusland, op 31 juli Oekraïne raakte de zuidelijke havenstad Nikolayev met raketvuur, „Nibulon“ Baai Alexey Vadatursky, oprichter en eigenaar van het boerderijbedrijf en zijn vrouw vergaan het gebeurde

Oekraïne Ook de zuidelijke stad Nikopol werd beschoten. 50 Grad-raketten werden afgevuurd op woonwijken in Nikopol, één persoon raakte gewond, huizen, gas- en waterleidingen werden gemeld te zijn beschadigd.

Russische troepen proberen een tactisch offensief in de richting van Bakhmut in het oosten van Oekraïne. van Engeland Ministerie van Defensie Op 1 augustus meldde hij in zijn dagelijkse nieuwsbrief dat Rusland langzaam vooruitgang boekte.

Brittannië Volgens de inlichtingendienst probeert Rusland de aanslag in Donbas te organiseren. Met het plan, dat in april van start is gegaan, is geen concrete voortgang geboekt.

Zelenski evacuatieoproepen

Zelensky drong er bij de inwoners van de regio Donetsk op aan om onmiddellijk te evacueren en zei dat het „de beslissing van de regering“ was.

„Alles is georganiseerd. Volledige ondersteuning, volledige assistentie – zowel logistiek als betalingen. We hebben alleen de beslissing van het publiek nodig, degenen die niet tot een beslissing kunnen komen“, zei hij.

„Hoe eerder dit gebeurt, hoe meer mensen de regio Donetsk verlaten, hoe minder het Russische leger zal doden.“ – Zelensky gestrest.

Er werd gemeld dat 5 soldaten van de Russische marine gewond raakten als gevolg van een mogelijke drone-aanval in Sebastopol, dat wordt bezet door Rusland. De informatie werd aan de Russische media gegeven door de gouverneur die door Moskou was aangesteld voor de haven op de Krim. Mikhail Razvoshaev gegeven

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"