Nachrichten aus Aserbaidschan

Hop-stop hervormingen |

Hoe kan de bevolking het rapport opvragen bij de autoriteiten?

Lev Davydovich Trotski heeft een beroemd gezegde: „Als je een systeem wilt vernietigen, moet je het constant vernieuwen.“

Azerbeidzjan President Ilham Aliyev De staat hervormt voortdurend het administratieve systeem. stelt ministeries op, dan annuleren het maakt, herschept, combineert, scheidt en zet dan weer in elkaar. Onze arme bevolking, beïnvloed door de hervormingen, is duizelig, verward en begrijpt niet wat er in het land aan de hand is.

Als Trotski gelijk heeft, lijkt het… Ilham Aliyev snijdt de tak waarop hij zit. Maar dit is niet het geval, de machtstak waarop het zit is niet alleen afgesneden, maar integendeel, condenseert en verdikt bijna van de stam van de staatsboom. Het blijkt dat Trotski het bij het verkeerde eind had.

Maar we moeten openlijk toegeven dat Trotski zowel gelijk als gelijk had. Ilham Aliyev Hij weet wat hij doet. De kern van de zaak is dat het doel van de hervormingen van Ilham Aliyev niet het staatsbestuur als geheel is, maar het element van verantwoording dat probeert te ontstaan, maar dat op geen enkele manier kan worden vastgesteld vanwege de voortdurende hervormingen. Het doel van deze voortdurende hervormingen is om het bestaan ​​van staatsinstellingen op lange termijn te voorkomen, om de mogelijkheid om te luisteren naar en de evaluatie van het rapport van de resultaten van hun langetermijnactiviteiten te verminderen.

Neem Ilham Aliyev’s oprichting van een staatsministerie (commissie, agentschap, fonds, enz.) met zijn volgende historische decreet en laat de instelling beginnen te werken. Een jaar, twee jaar, drie jaar… Natuurlijk kan geen enkele instelling het publiek en de staat met succes van dienst zijn in het managementsysteem dat is opgezet door Ilham Aliyev. Naarmate de ontevredenheid over de activiteiten of inactiviteit van deze jonge instelling toeneemt, wordt de roep om controle op zijn werk en het eisen van verantwoordelijkheid steeds sterker. Het wordt sterker, sterker, als het op de troon aankomt… Ilham Aliyev zal deze instelling volledig vernietigen met zijn volgende historische edict. annuleren maakt of krimpt en maakt er een afdeling van een andere instelling van. papier en de verantwoordelijkheid wordt vergeten, raakt ieders geest in totaal andere, triviale zaken.

Dat was het hoofddoel. Minister vaardigt een nieuw historisch hervormingsdecreet uit en richt een nieuwe instelling op of voegt twee bestaande instellingen samen. Medialeiders beginnen te schrijven over de intrede van de president in een nieuwe fase van wereldwijde hervorming en de kersenmanden die het publiek te wachten staat dankzij deze gezegende stap. Wie overtuigender leugens schrijft, wordt gestraft door het publiek.

papier en verantwoording is inherent aan gevestigde managementsystemen. Deze natuurlijke staat is een dodelijk gevaar voor ons onnatuurlijke managementsysteem. Door het ontbreken van dit rapport en deze verantwoordelijkheid heeft de grote leider zo’n staatssysteem opgezet dat het de mensen al 30 jaar verbijsterd heeft, maar het zijn geheim niet heeft kunnen onthullen. De naam van het geheim is eenvoudig: het gebrek aan verantwoordelijkheid van de regering tegenover het volk.

Het mag niet eens bij het publiek opkomen dat hij een van de autoriteiten is. uitspraak kan vereisen.

Hoe kan de bevolking het rapport opvragen bij de autoriteiten? volgens de grondwet parlement Door te luisteren naar het rapport van de regering, kunnen ze deze activiteit negatief evalueren en hen tot ontslag sturen. Ja, dit artikel staat in de grondwetten van alle beschaafde staten. Azerbeidzjan Het staat in de grondwet van de republiek. Om ervoor te zorgen dat de overheid haar verantwoordelijkheid jegens het volk kwijtraakt, parlement Het vervalst de verkiezingen en plaatst mensen daar zodat ze niet de moed hebben om de regering om een ​​rapport te vragen. Wanneer de bevolking transparante en eerlijke verkiezingen eist, verslaan, schoppen, slaan en slaan de heersende instellingen van de staat de legitieme eisen van de burgers. marteling, gevangenisstraf en ze tot nul terug te brengen door middel van ontslagmethoden. In Azerbeidzjan wordt de eis van een burger voor zijn grondwettelijke recht beschouwd als een poging tot staatsgreep. Om deze reden worden er in Azerbeidzjan geen democratische verkiezingen gehouden, juist vanwege de regering. nationaal Het tegenovergestelde van de mensen die hij naar de vergadering brengt, is een schepsel dat niet luistert en zijn mond niet durft open te doen en te spreken.

Denk aan het lot van de plaatsvervanger met de bijnaam „Guska“ toen Artur Rasizadeh probeerde zijn regering te bekritiseren. Op dat moment ondernam de malafide tool actie met het doel om te provoceren. nationaal Het verzamelde wezen viel Guska aan, en als gevolg van deze aanval vielen Guska zowel plaatsvervanger Hij werd beroofd van zijn gezag en vrijheid.

Deze les werd door alle wetgevers gezien, en niemand dacht dat de tijd van het „rapport“ van de regering hard zou spreken tegen deze regering vanwege haar halfbakken werk en miljarden plunderingen. Iedereen die het woord wil voeren tijdens het rapport van de regering plaatsvervanger Eén oog is gericht op het gerespecteerde parlementslid Fazail Bey Ağamali.

Een manier om aansprakelijkheid te vermijden, is door het publiek het recht te ontzeggen om een ​​kandidaat voor het parlement te kiezen, en als gevolg daarvan nationaal Als de Assemblee gevuld moet worden met buitenlandse elementen, is de tweede en meer winstgevende manier om de boodschappersinstelling af te schaffen met voortdurende hervormingen. Wanneer de bevolking om een ​​melding vraagt, zal de meldende instelling annuleren Het is voorbij en de mensen zijn in de war: wat is er met deze meldkamer gebeurd? Waar ging het heen? Waarom is het verdwenen?

Met andere woorden, het hop-stop-spel gaat door.

Het ministerie van Nationale Veiligheid is bijvoorbeeld sterk dankzij het orgaan dat door Zijne Excellentie is gekozen en benoemd. misdrijfwanneer het een broeinest van chantage en verraad wordt en zelfs dit web van chantage hoger Wat gebeurde er toen het lichaam zijn gezondheid begon te bedreigen? De bandietenleider Alibaba bleef buiten, ze namen enkele van de 40 misdadigers gevangen en stuurden ze naar binnen, sommigen melkten ze, sommigen hielden ze en brachten ze naar buiten, en het belangrijkste was dat ze een historische hervorming doorvoeren. MTNwerd afgeschaft en vervangen door twee nieuwe instellingen. een voor nu MTNHet werk dat wordt gedaan door wordt gedaan door twee instellingen en het idee om een ​​rapport van hen op te vragen, kan alleen bij een gek opkomen.

Of natuurlijk monopolie staatsbedrijven, elektriciteit, water, gas- en moet verantwoordelijk zijn voor gebieden zoals wegen. Ze hebben het achtervoegsel „financieel-financieel“, maar zijn niet verantwoordelijk.

Niemand kan de instellingen vragen die de watervoorziening van Bakoe hebben overgenomen, waar u beloofde de hoofdstad van water te voorzien door miljarden dollars uit te geven, wat er is gebeurd? Waarom wordt in het centrum van Bakoe 6 uur per dag water aangevoerd en vervolgens afgesneden?

Je kunt de instellingen die het land brandstof leveren niet vragen hoe het heeft kunnen gebeuren. Azerbeidzjan Was het mogelijk om 96 en 98 merken benzine te importeren tijdens de 30e verjaardag van de onafhankelijkheid?

Men kan de wegenbouwinstellingen niet vragen waarom de wegen met een levensduur van 50 jaar na 5 jaar beginnen te bezwijken?

Een man hoger hij kan de ambtenaren niet vragen, hoe bent u de eigenaar van het land geworden, waarom snijdt u de monding van het water af naar de kleine velden van de dorpelingen en leidt u hen naar uw enorme landbouwparken?

Ieder mens is een hoger Je kunt de banken die eigendom zijn van de ambtenaar niet vragen waarom je het publiek hebt gevild en de rente hebt verhoogd naar 15? Wat moet een burger die leent met deze ongelooflijk hoge rente doen om zijn schuld af te betalen met deze rente? Of drugs, wapens, plicht, geweten, land of geneesmiddel Er is geen andere sector met een hoog inkomen in Azerbeidzjan en ze worden allemaal gemonopoliseerd door de staat.

Laat me je tot slot een grappig verhaal vertellen om je op te vrolijken.

Boer niet meer dan 5% per jaar credit Het moest. Lees dit Europa Met dit percentage heeft de vereniging 15 miljoen euro toegewezen aan de bank „Respublika“ om de boeren te ondersteunen. Hij ging er met hoop heen, ze schoten hem in de mond en stuurden hem terug.

Ik zei hem dat hij zich geen zorgen moest maken, dat ze dat geld aan hoge ambtenaren zouden geven, om niet onterecht het slachtoffer te worden.

„Landbouw“ zag hij terwijl hij op de hulpeloze straat liep.bankHij ging naar huis, haalde zijn papieren, kwam naar deze bank, ging naar binnen en maakte een afspraak. bank Hij vertelde zijn werknemer dat hij 300.000 manats toezegde tegen een tarief van 5% voor een jaar. 100 duizend manat credit Ik wil. Bank Zijn werknemer keek hem aan zoals een kameel naar een schoen kijkt en zei: „We… Baai Naar de boerderij credit Deze keer was het Binava’s beurt om verrast te zijn en zei: „Waarom noemde je jezelf „Ziraat-bank“? Je weet niet dat landbouw Arabisch is Baai betekent boerderij?“ Deze keer was de bankmedewerker verrast en zei: „We geven leningen voor woningbouw, handelsovereenkomsten en aankopen van consumptiegoederen, we wisten niet dat het landbouw was.“ Baai economie betekent.

Hij was blij dat de bankmedewerker die ik kende zijn training verbeterde en naar huis terugkeerde nadat hij het water had afgetapt.

Beste lezer, als u overweegt om een ​​rapport van de autoriteiten aan te vragen, moet u eerst aan Ilham de betekenis uitleggen van de woorden aanklacht en verantwoordelijkheid, want zulke woorden zijn en komen niet voor in zijn politieke woordenboek. Er zijn genoegens van slaan, slaan, schoppen, stompen, knielen, uitschelden enzovoort, maar de termen verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid zijn dat niet.

hou je goed.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"