Nachrichten aus Aserbaidschan

Rusland rekruteerde nog 40 bataljons vrijwilligers

Vrijwilligers zijn officieel geregistreerd in dergelijke bataljons Rusland Ministerie van Defensie contract van meerdere maanden

Nog eens 40 bataljons vrijwilligers werden speciaal in Rusland georganiseerd om in Oekraïne te vechten.

De Russische krant Kommersant schrijft erover. Volgens de krant verzamelen dergelijke bataljons zich sinds het voorjaar in de regio’s van Rusland.

Informatie hierover circuleert zowel in de overheidsmedia als in de onafhankelijke media.

Dergelijke bataljons worden meestal genoemd naar de regio’s waar ze elkaar ontmoeten.

Volgens deze regel, Kronstadt, Pavlovsk en Neva in Petersburg, Bootur in Yakutia (Elley Bootur wordt beschouwd als de voorouder van Yakuts-ed), Tigr in Primorye, Alga en Timer in Kazan (in Tatar „Forward“ en „Iron“) ) , Atal (de naam van de Wolga in Chuvash), Parma- en Molot-bataljons in de regio Perm, Nevsky- en Ladojski-bataljons in de regio Leningrad.

Bovendien was de naam van het in Irkoetsk georganiseerde bataljon Angara, en de namen van de in Tsjeljabinsk georganiseerde bataljons waren „Yuzhnouralets“ en „Yuzhny Ural“.

Het bataljon georganiseerd in de regio Tomsk heet „Toyan“.

Dit is de naam van een Tataarse prins die in de 17e eeuw aan de oevers van de Tomi-rivier woonde.

Tsjetsjenië is actief

De organisatie van bataljons van omwonenden heeft nog niet plaatsgevonden Oekraïne begon lang voor de oorlog in Tsjetsjenië.

Vanaf de eerste dagen van deze oorlog namen ze deel aan gevechten aan het front. Dit zijn XTMD- en Akhmat-bendes.

Het Akhmat-bataljon is vernoemd naar Akhmat Kadyrov, de vader van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov.

Ramzan Kadyrov aangekondigd op 26 juni Oekraïne Vier nieuwe bataljons, Akhmat-Noord, Akhmat-Zuid, Akhmat-West en Akhmat-Oost, werden opgericht om de strijd aan te gaan.

Kommersant meldt dat het volgens lokale functionarissen gemakkelijker is om met regionaal gevormde bataljons te werken.

Vrijwilligers zijn officieel geregistreerd in dergelijke bataljons Rusland Ministerie van Defensie contract van meerdere maanden.

Salarissen of lonen die aan hen worden betaald, variëren van 130 tot 300 duizend roebel (2110 tot 4848) van regio tot regio. dollar) verschilt rond

Bovendien kunnen contracthouders tijdens gevechtsoperaties en onderscheidingen voor gevechtssucces een „per diem“ van 8 duizend roebel per dag krijgen.

Waarom worden salarissen uitgesteld?

Vorige week heeft het Instituut voor Oorlogsstudies (ISW) nieuws Hij zei dat de salarisbetalingen aan vrijwilligers in de regio’s werden uitgesteld.

Volgens sommige opvattingen is dit te wijten aan de angst dat vrijwilligers zouden weigeren om ten strijde te trekken nadat ze het geld hebben ontvangen.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"