Nachrichten aus Aserbaidschan

Zou de dollar kunnen stijgen? – BESCHRIJVING |

“Natuurlijk, Azerbeidzjan Manat is direct afhankelijk van olie. “Ik denk niet dat er in de huidige situatie enige druk op de manat zal komen te staan.”

Dat zegt econoomexpert Natig Jafarli in een verklaring. Volgens dat, Azerbeidzjan begrotingsoverschot, buitenlandse handelsbalans is vrij hoog, er is een positief saldo.

“Er is dus een zekere daling van de olieprijs. Azerbeidzjan Ik denk niet dat het invloed heeft op de lamantijn. Gemiddelde olieprijs dit jaar 100 dollar Olieprijs van het begin van het jaar tot half juli 10Het was hoger dan $ 0. Om deze reden Azerbeidzjan totale olieprijs tegen het einde van het jaar 10Het zal meer dan $ 0 zijn. Dit toont eens te meer aan dat de oliefactor een grote rol speelt in de schommelingen in de Azerbeidzjaanse economie en de invloed daarvan op de manat-wisselkoers. Sinds de onafhankelijkheid is onze economie afhankelijk van olie. Het grootste probleem is dat we onze afhankelijkheid van olie niet kunnen verminderen.” (Unique)

laatste nieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"