Nachrichten aus Aserbaidschan

Er zijn gearresteerden voor ‚productstadion‘ … |

Azerbeidzjan Voorzitter van de Vereniging van Vakbonden Sportorganisaties Nadir Aliyev en de directeur van de „Yaşamal“ sport- en gezondheidsclub Alik Hasanov gevangenisstraf gedaan.

Dat heeft het Openbaar Ministerie vandaag, 17 augustus, bekendgemaakt.

Volgens het nieuws hebben ze de club opgelicht met 900 duizend manats met betrekking tot de verkoop van het voormalige „Mehsul Stadium“-gebied. pad Verdacht van erven: Nadir Aliyev en Alik Hasanova, respectievelijk Misdrijf Regels 178.4 (fraude met grote schade) en 32.4, 312.1 (omkoping moedig geven niet aan) en 32.4, 312.2 (omkoping en aanzetten tot recidive) door beschuldigingen uit te spreken door de beslissing van de rechtbank tegen hen gevangenisstraf– Gatimka’s actie werd gekozen“.

Momenteel misdrijf Naar verluidt loopt het vooronderzoek.

Wat betreft de officiële aankondiging, voor nu, gevangenisstraf Het was niet mogelijk om verklaringen af ​​te nemen van personen, hun advocaten en andere verantwoordelijke instanties.

In september 2019 was het „Crop Stadium“ in de wijk Yasamal in Bakoe wegens reparatie gesloten. In de afgelopen jaren heeft dit stadion meer aandacht gekregen in Azerbeidzjan als de plaats van massale protesten van de oppositie.

In september 2019 werd bekend dat het gebied gesloten was voor onderhoud en er geen verdere overeenstemming kon worden bereikt over collectieve actie aldaar.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"