Nachrichten aus Aserbaidschan

VS dringt er bij haar burgers op aan Oekraïne te verlaten

Rusland Oekraïne’s plannen om civiele en overheidsfaciliteiten aan te vallen“

Rusland spoedig Oekraïne’s plannen om civiele infrastructuur en overheidsfaciliteiten aan te vallen.

Over deze „Reuters“ Verenigde Staten van Amerika informatie over kwalificatie verspreiding.

De afgelopen dagen is melding gemaakt van een gevaar voor vreedzame Oekraïners:

„We hebben informatie dat Rusland zijn inspanningen zal versterken om de civiele infrastructuur en staatsfaciliteiten in Oekraïne de komende dagen aan te vallen. Gezien de ervaring van Rusland in Oekraïne, zijn we bezorgd dat de aanvallen in Moskou een bedreiging blijven vormen voor de burgerbevolking en de civiele infrastructuur.“

Verenigde Staten van AmerikaDe Oekraïense ambassade drong er bij haar burgers op aan het land te verlaten.

De ambassade drong er bij de Amerikanen op aan Oekraïne met grondvoertuigen te verlaten als het veilig was.

Zelfs in de informatie die door de ambassade is vrijgegeven is verteld:

„Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken in de komende dagen Oekraïne’s Er werd vernomen dat het aantal raketaanvallen op civiele infrastructuur en overheidsfaciliteiten zal toenemen. „De aanvallen van Rusland vormen een constante bedreiging voor de burgerbevolking en de civiele infrastructuur van Oekraïne.“

Oekraïne medias Minister Hij herinnerde zich dat Volodymyr Zelensky hierover waarschuwde: „Rusland kan proberen iets ‚bijzonder wreeds‘ te doen.

Tegelijkertijd werden de Oekraïners gewaarschuwd voor de dreiging van raketaanvallen op hoog niveau vanuit Rusland op 23-24 augustus. Op die dagen worden Vlaggendag en Onafhankelijkheidsdag gevierd in Oekraïne.

nationaal De Veiligheids- en Defensieraad kondigde ook aan dat Rusland provocaties voorbereidt tegen Zelensky en Onafhankelijkheidsdag.

herinnerend

Russische president Vladimir Poetin Het begon de oorlog tegen Oekraïne, twee dagen nadat het op 24 februari de separatistische organisaties in Oost-Oekraïne had erkend.

De meeste landen van de wereld veroordeelden de aanval van Rusland. Van nu af aan Europa Ook Gemenebestlanden Verenigde Staten van Amerika Hij legde Rusland sancties op.

Meer dan 600 Russische oligarchen, hoge officieren, bedrijfseigenaren, zakenlieden, samen met de Russische president Vladimir Poetin en minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov werden geconfronteerd met sancties. Wedstrijden die in Rusland moesten worden gehouden, werden uitgesteld, de naam van dit land werd verwijderd uit belangrijke evenementen en organisaties.

op 7 april VN De Russische Algemene Vergadering heeft een resolutie aangenomen om de organisatie uit de Mensenrechtenraad te verwijderen.

en Rusland Europa Hij verliet de gemeente.

Bucha en anderen van het Russische leger Oekraïne Er wordt beweerd dat hij in zijn steden massamoorden en oorlogsmisdaden heeft gepleegd.

op 25 juni Europa 12 landen van de Unie hebben Russisch gas volledig of gedeeltelijk afgewezen.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"