Nachrichten aus Aserbaidschan

Een vrouw werd gearresteerd in het Executive Power-gebouw in Azerbeidzjan

Wijk Gedebey Toepassen in zijn macht toepassen Er deed zich een incident voor tijdens de receptie van de president.

Slavyanka van de provincie tijdens de wachtrij die voor de receptie verscheen Baai Er ontstond een vechtpartij tussen T. Humbatova, een buurtbewoner die in 1980 werd geboren, en andere klagers.

T. Humbatova in de rij voor ontvangst martelaar Families en veteranen zouden het voortouw nemen. Hij zou een half uur lang lawaai hebben gemaakt toepassen verstoorde de normale werkende harmonie in zijn regering. Een 42-jarige vrouw werd in hechtenis genomen nadat de veiligheidspolitie in de inrichting een extra team had uitgenodigd in het Gedebey District. Politie Het is naar het filiaal gebracht. Over hem is aangifte gedaan volgens het hooliganisme-artikel van de Wet op de bestuursdelicten.

De aangehouden vrouw werd vervolgens met het protocol doorverwezen naar de Gadabey District Court. Eerder is in de rechtbank verklaard dat ook T. Humbatova aanwezig was. gevangenisstraf leefde het leven en vele malen Toepassen Hij woonde recepties bij in zijn kantoor. Rechtbank 25 voor haar per dag gevangenisstraf de straf bepalen.

Gadabey Buurt over het incident Toepassen We hebben contact opgenomen met de autoriteiten. Het bureau vertelde „Qafqazinfo“ dat T. Khumbatova herhaaldelijk opheldering en passende hulp kreeg met betrekking tot haar klachten. (Kaukasus informatie)

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"